Benior pisze:Pomyśl jeszcze o trzecim świetle stop.
Remont bardzo mi się podoba
Wczoraj podłączyłem światła oryginalne i o tym pomyślałem, że jednak by się przydało.
Benior pisze:Pomyśl jeszcze o trzecim świetle stop.
Remont bardzo mi się podoba
stachu_gda pisze:.... Ciekaw jestem czy się to całe królestwo nie rozpadnie po pierwszej jeździe. ...
stachu_gda pisze:Pierwszy wyjazd to jak dobrze pójdzie będzie na jedną lub dwie noce za tydzień. Do lubelskiego mam kurczę daleko i nie dam w tym roku rady, ale jakby byli jacyś chętnie na weekendowe wizytowanie Pomorza to zapraszam do kontaktu.
stachu_gda pisze:Pierwszy wyjazd to jak dobrze pójdzie będzie na jedną lub dwie noce za tydzień. Do lubelskiego mam kurczę daleko i nie dam w tym roku rady, ale jakby byli jacyś chętnie na weekendowe wizytowanie Pomorza to zapraszam do kontaktu.
...ide o zaklad, ze za rok zlotu juz u nas nie bedzie, a na weekend do Ciebie mamy dokladnie tyle samo jak Ty do nas, wiec w czym problem?stachu_gda pisze:[...]Do lubelskiego mam kurczę daleko i nie dam w tym roku rady, ale jakby byli jacyś chętnie na weekendowe wizytowanie Pomorza to zapraszam do kontaktu.
Benior pisze:Akumulator oczywiście przymocujesz do podłogi?
stachu_gda pisze:Benior pisze:Akumulator oczywiście przymocujesz do podłogi?
Jest już oczywiście przymocowany
Benior pisze:stachu_gda pisze:Benior pisze:Akumulator oczywiście przymocujesz do podłogi?
Jest już oczywiście przymocowany
Teraz widzę wkręta![]()
Pomyśl o takiej taśmie i górą poprowadź. Środek ciężkości aku pewnie przy ostrym hamowaniu wyrwie te wkręty.
Szkoda cepki dla kilku zł i zniszczeń jakie 20kg aku może zrobić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości