Samoogon pisze:No powiem, że kwota nie szokuje. Fajna sprawa, szczególnie w chłodniejsze dni kiedy jeszcze truma byłaby za mocna.
Paczek pisze:Mam chęc zamontować to cudo na ścianach.
Marek jak wyślisz - sprawdzi się ?
Fiacior75 pisze:Paczek pisze:Mam chęc zamontować to cudo na ścianach.
Marek jak wyślisz - sprawdzi się ?
Nie.
Fizyki nie oszukasz ciepło idzie z dołu do góry już mnie o to pytałeś i ci mówiłem, że to raczej w przyczepie zły pomysł. Michał nie pitol,albo montujesz na podłodze albo zapomnij o temacie.
dzin1975 pisze:A doopa tam.Czemu zapominać ? Nie będzie ciepłej podłogi, to będą ciepłe ściany.Albo to i to.Marek, zakładałeś podłogówkę, można powiedzieć,że to fanaberia była.Ale założyłeś i hula.To czemu nie założyć na ściany ? Zakładaj Michał, i chwal się, a tego pieruńskiego ślunzoka nie słuchaj
dzin1975 pisze:A doopa tam.Czemu zapominać ? Nie będzie ciepłej podłogi, to będą ciepłe ściany.Albo to i to.Marek, zakładałeś podłogówkę, można powiedzieć,że to fanaberia była.Ale założyłeś i hula.To czemu nie założyć na ściany ? Zakładaj Michał, i chwal się, a tego pieruńskiego ślunzoka nie słuchaj
Murano pisze:dzin1975 pisze:A doopa tam.Czemu zapominać ? Nie będzie ciepłej podłogi, to będą ciepłe ściany.Albo to i to.Marek, zakładałeś podłogówkę, można powiedzieć,że to fanaberia była.Ale założyłeś i hula.To czemu nie założyć na ściany ? Zakładaj Michał, i chwal się, a tego pieruńskiego ślunzoka nie słuchaj
.....![]()
Grzyby ze zgniłka zaszkodziły....???
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości