reflexes pisze:... Rury mają grzać bakisty żeby wyrównać temperaturę i żeby materace się nie pociły.
W takiej sytuacji w pozostałych bakistach wypadałoby zastosować też jakąś cyrkulację powietrza

reflexes pisze:... Rury mają grzać bakisty żeby wyrównać temperaturę i żeby materace się nie pociły.
tomcat pisze:W takiej sytuacji w pozostałych bakistach wypadałoby zastosować też jakąś cyrkulację powietrz

No nie zachęcatomcat pisze:Pogoda nie zachęca ale zaspokojenie ciekawości wzięło górę
Ja tam się nie znam, ale jest ok. Czekam na następne filmytomcat pisze:Efekt montażu zamieściłem na tym poniższym, mooocno amatorskim filmiku

Pogoda piękna, tylko aura do... kituTata Kazika pisze:Piękna pogoda! Co narzekacie?

Nie jest tak źleTata Kazika pisze:Widzę, że na zlotach będziesz stał w sektorze "diesel" bo za głośno będzie dla niektórych

Gdyby było więcej takich filmików na YT świat byłby piękniejszy.tomcat pisze: Efekt montażu zamieściłem na tym poniższym, mooocno amatorskim filmiku

Tata Kazika pisze:Piękna pogoda! Co narzekacie? Widzę, że na zlotach będziesz stał w sektorze "diesel" bo za głośno będzie dla niektórych