naal pisze:Poza tym oszczędność, oszczędność i jeszcze raz oszczędność.
a potem płacz, że nie działa
naal pisze:Poza tym oszczędność, oszczędność i jeszcze raz oszczędność.
chris_666 pisze:a potem płacz, że nie działa
Feniks pisze:czytam, czytam i oczom nie wierzę. Przewierciłeś śruby w ramie, genialny pomysł! Zniszczyłeś ocynk i sam doprowadzasz ramę do samodestrukcji. Tym czynem dałeś wolną drogę rudej czyli rdzy! Drugi genialny pomysł, masa poprowadzona ramą.To już gniazda nie wystarczają? To te instalacje, gniazda nieuki projektują i wykonują? Co z najazdem? Jak ta masa ma się do tulei ślizgowych, amortyzatora i innych detali?
A, zapomniałem że kupiłeś jakiegoś kundla. oszpeconego bez najazdu! Piszecie o testach zderzeniowych,a Ty zakładasz mniejsze lampy bo taniej ? O ile 20 zł? Tyle kosztuje bezpieczeństwo? Był kiedyś temat nowego forum
http://www.niewiadowki.pl i strasznie pojechałeś po odchodzących,porównując ich pracę do rzeźby w gównie. nie bronię ich ale to raczej ta praca tak wygląda. Dobrze piszesz że efekt jest dla Ciebie zadowalający! Chyba tylko dla Ciebie. Pewnie nikt nie podzieli mojego zdania lub po prostu się do tego publicznie nie przyzna
Niepotrzebnie zwiększyłeś otwory w ramie bo poza naruszeniem ocynku zmniejszyłeś ilość mięsa właściwego ramy, a to ją osłabia.
Światła, które założyłeś nie należą do najlepiej widocznych,
naal pisze:Zgadzam się, że wyglądałoby to lepiej z oryginalnymi, ale w Łodzi musiałbym się za takimi najeździć i i tak nie wiem, czy bym je dostał.
Feniks pisze:czytam, czytam i oczom nie wierzę. Przewierciłeś śruby w ramie, genialny pomysł! Zniszczyłeś ocynk i sam doprowadzasz ramę do samodestrukcji. Tym czynem dałeś wolną drogę rudej czyli rdzy! Drugi genialny pomysł, masa poprowadzona ramą.To już gniazda nie wystarczają? To te instalacje, gniazda nieuki projektują i wykonują? Co z najazdem? Jak ta masa ma się do tulei ślizgowych, amortyzatora i innych detali?
A, zapomniałem że kupiłeś jakiegoś kundla. oszpeconego bez najazdu! Piszecie o testach zderzeniowych,a Ty zakładasz mniejsze lampy bo taniej ? O ile 20 zł? Tyle kosztuje bezpieczeństwo? Był kiedyś temat nowego forum
http://www.niewiadowki.pl i strasznie pojechałeś po odchodzących,porównując ich pracę do rzeźby w gównie. nie bronię ich ale to raczej ta praca tak wygląda. Dobrze piszesz że efekt jest dla Ciebie zadowalający! Chyba tylko dla Ciebie. Pewnie nikt nie podzieli mojego zdania lub po prostu się do tego publicznie nie przyzna
kooba pisze:Marcin,
Kolega feniks ostro się wyraził, ale trzeba przyznać mu sporo racji. Niepotrzebnie zwiększyłeś otwory w ramie bo poza naruszeniem ocynku zmniejszyłeś ilość mięsa właściwego ramy, a to ją osłabia. Światła, które założyłeś nie należą do najlepiej widocznych, ale tutaj trochę ratuje sytuację taśma odblaskowa. Co do masy puszczonej ramą to jak kto chce. Biorąc jednak pod uwagę, że to dodatkowa i to przy nowym przewodzie masowym zgadzam się ,że to bezsensowne dziurawienie ramy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości