BIGL pisze:Wkleiłeś link z przyczepą ponad 2 razy tańszą - nie porównywałem tych 2 przyczep ale ich cenę. Tą enkę do remontu kupiłbym za 3-3.3 tys. zł za kolejne 2.5 -3 miałbym wymienione wszystkie uszczelki, Trumę i lodówkę i oczywiście remont. 2 tysiące zostają w kieszeni.
linki Ty wkleiłeś, ja tylko wybrałem ten w którym było napisane stan bdb ... pozostałych nawet nie otwierałem

piszesz oczywiście o remoncie polegającym na włożeniu wykładziny marketowej za 6zł/mkw, trumie i lodówce 20letniej
i oczywiście pomijasz robociznę ... bo nie ma to jak urlop w oparach butaprenu
można i tak, przerabiałem to

(właśnie zaczęły się wakacje)
za 2tyś to nie wiem czy kupi rolety, okładzinę, kuchnię i uszczelki
ktoś kto robił to za 8kzł w niewiadowie musiał być strasznym głupkiem, skoro przepłacił 4x
Sam napisałeś że Enkę pom remoncie mozna kupić za 3-4 tys (nie 8500

)
pokaż gdzie tak napisałem ? ...
IMO drogo, eNkę można kupić za 4-5tys po remoncie

lub za 3tyś do remontu, który kosztuje 2tyś ?
widzisz co napisałem ? gdzie tam jest napisane że za 3-4tyś po remoncie ?
dalej pisałem że można zrobić remont na oryginalnej wykładzinie, a można na wykładzinie za kilka zł
chyba widzisz różnicę w obu materiałach, jak i kosztach ?
pisałem też że teraz jest sezon i cenę ciężko będzie urwać, buda która dzisiaj jest wyceniona na 4tys, za dwa miesiące może być za 3.5kzł
Nigdy nie napisałem że taka budkę można kupić za pół ceny tj - 3.5-4 tys. Bredzisz jak leci i wkładasz słowa w moje usta.
owszem nie pisałeś, ale wrzuciłeś linki takich przyczep
Ja jestem raczej doświadczonym życiowo człowiekiem o wyrobionych poglądach na pewne sprawy i stąd moje poglądy są raczej stabilne. Przyczepę wyceniłem na 6000 i to jest max. , nie bądźmy idiotami i nie zachowujmy się jak dzieci. Przecież nikt nie kupuje przyczepy dla zasłonek czy piekarnika z szklanym blatem. Co z tego że blat i materace są nowe jak reszta mebli jak i sama buda jest stara.
Ta przyczepa z łazienką nie dość że jest o 2500 tańsza to jeszcze ma szyby atermiczne.
i git, Ty byś jej nie kupił, ale pisanie że to rozbój jest chyba przesadą ?
dla mnie ta cepka jest więcej warta niż 6kzł ale ja nie jestem tak doświadczony życiowo ... wiec pewnie się nie znam

może poczytaj jeszcze raz co napisem, a potem pisz o pieniactwie
od początku piszę że budka droga, ale też nie jest to budka którą można znaleźć co dzień na allegro
i teraz od kupującego zależy ... na czym mu zależy
może koledze zależy właśnie na świeżym wyglądzie środka ?
bo cenę chyba widział

zresztą, pytał o coś innego ...
jak dla mni EOT