Zaczekajcie na mnie! Tylko wezmę popcorn

cyran'o pisze:eloziomwaw pisze:Problem wentylacji pod podłogą rozwiązałem w ten sposób...
No proszę, a ja myślałem że tylko się droczysz z tymi dziurami w podłodze.Ciekaw jestem jakie jeszcze pomysły przyjdą ci do głowy.Nie to żebym chciał komentować czy krytykować, wszak to twoja przyczepa.Będę śledził twój wątek remontowy
eloziomwaw pisze:cyran'o pisze:eloziomwaw pisze:Problem wentylacji pod podłogą rozwiązałem w ten sposób...
No proszę, a ja myślałem że tylko się droczysz z tymi dziurami w podłodze.Ciekaw jestem jakie jeszcze pomysły przyjdą ci do głowy.Nie to żebym chciał komentować czy krytykować, wszak to twoja przyczepa.Będę śledził twój wątek remontowy
Wszyscy twierdzili że muszą być szczeliny między ścianami a podłogą żeby przestrzeń pod podłogą miała wentylację bo inaczej będzie tam pieczarkarnia i nie należy tej szczeliny pianować. Więc zrobiłem wentylację i sądzę że dużo lepszą niż ta fabryczna. Podłogę ocieplę folia alu i izolacją polifarm 3010 od góry, na to wykładzina PCV i wyjmowana wykładzina podłogowa z obszytymi brzegami. Po za tym i tak nie będę użytkować przyczepy w tak zimne dni abym potrzebował specjalnie ocieplonej podłogi.
Jesteś tak ograniczony umysłowe że jak ktoś robi coś inaczej niż ty to masz z tego bekę bo na pewno robi źle a ty jesteś alfa i omega.
Szkoda że nie ma możliwości blokady konkretnego użytkownika żeby nie mógł komentować wątku swoimi bzdurnymi wypowiedziami.
tantalos pisze:No dobra, zapytam się jeszcze czy widziałeś konstrukcję ścian i podłogi w klasycznych zgniłkach? Tam jest wszędzie styropian, styrodur i nie ma żadnej wentylacji bo ma być izolacja.
eloziomwaw pisze:tantalos pisze:No dobra, zapytam się jeszcze czy widziałeś konstrukcję ścian i podłogi w klasycznych zgniłkach? Tam jest wszędzie styropian, styrodur i nie ma żadnej wentylacji bo ma być izolacja.
Nie rozumiem, pisz proszę jaśniej...
eloziomwaw pisze:nie rozumiem, pisz proszę jaśniej...
eloziomwaw pisze:Wszyscy twierdzili ...
eloziomwaw pisze:... żeby przestrzeń pod podłogą miała wentylację bo inaczej będzie tam pieczarkarnia
eloziomwaw pisze:Szkoda że nie ma możliwości blokady konkretnego użytkownika żeby nie mógł komentować wątku swoimi bzdurnymi wypowiedziami.
Samoogon pisze:Dołączam się![]()
A może ktoś napisze poradnik jak nie remontować przyczepy?
eloziomwaw pisze:
Zresztą nie ważne, każdy robi pod siebie
eloziomwaw pisze:... czeka mnie złożenie np. nowego lufcika dachowego a widzę ze nie jest to takie proste...
eloziomwaw pisze:cyran'o pisze:eloziomwaw pisze:Problem wentylacji pod podłogą rozwiązałem w ten sposób...
Wszyscy twierdzili, że muszą być szczeliny między ścianami a podłogą żeby przestrzeń pod podłogą miała wentylację bo inaczej będzie tam pieczarkarnia i nie należy tej szczeliny pianować. Więc zrobiłem wentylację i sądzę, że dużo lepszą niż ta fabryczna. Podłogę ocieplę folią alu i izolacją polifarm 3010 od góry, na to wykładzina PCV i wyjmowana wykładzina podłogowa z obszytymi brzegami. Po za tym i tak nie będę użytkować przyczepy w tak zimne dni abym potrzebował specjalnie ocieplonej podłogi.
Jesteś tak ograniczony umysłowe że jak ktoś robi coś inaczej niż ty to masz z tego bekę bo na pewno robi źle a ty jesteś alfa i omega.
Szkoda że nie ma możliwości blokady konkretnego użytkownika żeby nie mógł komentować wątku swoimi bzdurnymi wypowiedziami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości