Jedyne dziury, które powinny być w podłodze to odpływy przy nadkolach.
Dla mnie ( i chyba nie tylko ) jedynym słusznym rozwiązaniem jest pozostawienie fabrycznej szczeliny.
Samoogon pisze:Dlaczego tak kombinujesz? Po co utrudniać proste rzeczy?
eloziomwaw pisze:Czyli ta płyta jest po to żeby wyciągać wilgoć?
andslu58 pisze:eloziomwaw pisze:Czyli ta płyta jest po to żeby wyciągać wilgoć?
Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam![]()
Nie wiem już czy się śmiać czy płakać??
eloziomwaw pisze:
hehe, jasne że śmiać, poważnie nie wiem po co jest ten przecież, przychodzi mi do głowy jeszcze że ma przeciwdziałać rezonasowi tak jak się w zalewie od spodu blaszany czy wannie z tworzywa naklejka taka matę żeby nie niósł się tak odgłos...
Murano pisze:eloziomwaw pisze:
hehe, jasne że śmiać, poważnie nie wiem po co jest ten przecież, przychodzi mi do głowy jeszcze że ma przeciwdziałać rezonasowi tak jak się w zalewie od spodu blaszany czy wannie z tworzywa naklejka taka matę żeby nie niósł się tak odgłos...
O ile treść merytoryczna w tym momencie nie jest ważna to proszę skup się na logicznym formułowaniu zdań, interpunkcji i sensie wypowiedzi.
Obawiam się, że mało kto wie o co Ci chodzi.
andslu58 pisze:Rezonans - robi się coraz ciekawiej. Myślę, że lepsza od paździerza będzie gąbka akustyczna taka jaką się wygłusza studia dźwiękowe. Powinna lepiej wygłuszyć niż nasiąknięta wodą paździerz! No! No! Z zapartym tchem będę czekał na kolejne odkrywcze teorie. Toż to lepsze niż powieści kryminalne. Trzyma w napięciu że... ho,ho!
No ale w końcu to przyczepa pierwszego kontaktuPrzepraszam za offtopa ale naprawdę nie mogę się powstrzymać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości