Robcio pisze:Benior pisze:czyli o 100kg się czepili? Czy ITD posiada tak dokładne wagi i czy przypadkiem nie ma tolerancji na wadze?
A jakie ma znaczenie tolerancja na wadze, jezeli krokodyl sobie uzna, ze to wlasnie on ma racje?
Benior, przeciez sam nas przekonujesz, ze przynajmniej na drodze jestesmy na straconej pozycji... dopiero pozniej mozna sie odwolywac ;-P
Naskrobane Tapatalk'iem.
Sam sobie tego nie wymyśliłem.
Pytam o te 100kg czy to było o 300kg czyli odjęli te 200 i dopiero ukarali. Ja przynajmniej mam tak, że nie czerpię wiedzy ze słowa pisanego w necie i na forach tylko dążę do źródła. Proponuję czasem się wysilić i szukać, szukać a znajdziecie.
http://strona.gitd.gov.pl/content/toler ... krajach-ue
Pytanie właśnie o to jak postąpili jest ważne bo pokaże czy stosują się do tej zasady czy nie.
Chciałbym Robcio zobaczyć jak bohatersko wygrasz z policjantem na drodze

Pamiętam rozmowę jak to nie przyjmiesz mandatu i pójdziesz do sądu i co z tego? dalej i tak nie pojedziesz a swoich praw możesz dochodzić. Tylko co będzie jak zatrzymają Cie na 2 końcu Polski? Będziesz jeździł na rozprawy? Potem założysz kolejną sprawę o zwrot kosztów i też będziesz jeździł na rozprawy? Wiem, że to taki Polskie udowadniać do upadłego nie licząc się z kosztami. Są przecież całe rodziny co o przysłowiowe trzy palce miedzy się sądzą całe życie a za tą kasę by hektary pokupowali.
Ja tam chcę się zmieścić w 750kg i mieć wszystko legalnie niż całą drogę patrzeć na każdego policjanta i krokodylka czy przypadkiem mnie nie chce uwalić.