grzesiek0 pisze:No nie bądź takim pesymistą. Dał butyl pod listwę, pod śruby, pod podkładki. Nie ma opcji żeby przeciekało "przez listwę".
Kolega reflexes chyba nie do mnie pił, a generalnie zgodził się z koncepcją ściągania listew

grzesiek0 pisze:No nie bądź takim pesymistą. Dał butyl pod listwę, pod śruby, pod podkładki. Nie ma opcji żeby przeciekało "przez listwę".
stachu_gda » N, 3 kwi 2016, 20:00
No Panowie i Panie, nie pochwalę się może jakimiś spektakularnymi sukcesami, ale dziś mam dobry humor, bo powolutku coś tam zaczyna wyglądać
TomekN126N pisze:
I o to chodzi, każda "wkręcona śrubka" przybliża nas do końca pracy
Daszek pięknie wyklejony i zmontowany
Drednot pisze:No i fajnie to wygląda!
W te przetłoczenia dachowe dałeś jakąś piankę czy są w środku puste?
stachu_gda pisze:Drednot pisze:No i fajnie to wygląda!
Zostawiłem puste, przy czym ja mam pod remontówką izolację (pianka na folii) i wg mnie pianka na folii + wykładzina będą wystarczająco wytrzymałe jak ktoś paluchem nie będzie upierdliwie dziubał.
tomcat pisze:stachu_gda pisze:Drednot pisze:No i fajnie to wygląda!
Zostawiłem puste, przy czym ja mam pod remontówką izolację (pianka na folii) i wg mnie pianka na folii + wykładzina będą wystarczająco wytrzymałe jak ktoś paluchem nie będzie upierdliwie dziubał.
U mnie też nie stosowałem żadnego wypełnienia i jest ok.
Ekran zagrzejnikowy na styropianie jest dość sztywny i nawet przy próbie nacisku nie poddaje się.
Benior pisze:Z remontówki rezygnuj i nawet się nie zastanawiaj. Jest nieprzyjemna w dotyku i sztywna a to w końcu drugi domek
Ładnie to zaczyna wyglądać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości