CornBlumenBlau pisze:[...] bardzo podoba mi się idea zbiornika pod przyczepą i to nie małego, co najmniej 40 - 50 litrów czyli 20-25kg gazu, dla mnie niezależność musi być niezależnością. O ile kiedyś się zdecyduje to raczej właśnie w tę stronę.
...widac tutaj, ze kazdy ma inne podejscie do tematu i inaczej wyobraza sobie swoje wyjazdy. Dla mnie 25kg gazu to OGROMNA ILOSC, dla Ciebie to zapas na dluzszy 'dziki' wyjazd, bo takie wyjazdy najbardziej lubisz
pawlo fiona n126e pisze:Ale kolorek! Super!
Widać dbałość o szczegóły! Przyczepa będzie (już jest) niepowtarzalna![...]
...dziekuje, cieszy mnie taka opinia. Ale caly czas jest jeszcze duzo do zrobienia... zobaczymy co uda sie zrobic w tym sezonie... powoli do przodu
pawlo fiona n126e pisze:[...]Również myślę o takim samym, jak na moje potrzeby zupełnie wystarczający.
Weekend w Bieszczadach (ogrzewanie, lodówka, podgrzewanie potraw) 2 kg gazu, dwa tygodnie wakacji(mniej grzania) 6 kg gazu.
Koniec pieprzen.. z butlami i płacenia haraczu, tylko montaż zbiornika musi poczekać w kolejce do zamontowania.
...nie mamy jeszcze wielu doswiadczen i nie mamy lodowki, ale mysle, ze 8kg gazu wystarczy nam spokojnie. To co piszesz Pawel, w kwestii zuzycia gazu, tylko to potwierdza. Reszta okaze sie w przyszlosci po wyjazdach.