Co do szyb wymiary muszą być z precyzją do przynajmniej 1mm, a tylko u mnie różnice wielkości szyb przedniej i tylnej są w cm

CornBlumenBlau pisze:Kiedyś ktoś prosił mnie o wymiary rolet i okazało się, że okno kuchenne ma o kilka cm większe i roleta nie zakrywa okna...
:
mr_dywan pisze:Niestety na wykończeniu bo zrobiony jest z takiego twardszego masła.
nacia pisze:A to nasz nowy nabytek, cztery w jednymsiekierka by ubić grubego zwierza, nóż by go oczścić, piła by z gnatami sobie poradzić i saperka do posprzątania
nacia pisze:A to nasz nowy nabytek, cztery w jednymsiekierka by ubić grubego zwierza, nóż by go oczścić, piła by z gnatami sobie poradzić i saperka do posprzątania
vipwest pisze:polecam Saperka Wojskowa Składana Bundeswehr i siekierka i piła i motyka i nóż i krzesełko.
pawko pisze:Kupiłem sobie na tej aukcji takie oto "urządzenie" i jestem zadowolony:
http://allegro.pl/szpadel-saperka-sztyc ... 76253.html
CornBlumenBlau pisze:Ładowarka samochodowa do akumulatorów żelowych
Chciałbym... ...polecić Wam samochodową ładowarkę do małych akumulatorów żelowych lub AGM.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości