Co do szyb wymiary muszą być z precyzją do przynajmniej 1mm, a tylko u mnie różnice wielkości szyb przedniej i tylnej są w cm

CornBlumenBlau pisze:Kiedyś ktoś prosił mnie o wymiary rolet i okazało się, że okno kuchenne ma o kilka cm większe i roleta nie zakrywa okna...
:
 okno kuchenne w młodszych eNkach jest znacznie większe od tych starszych, dlatego trzeba mierzyć okna idywidualnie
 okno kuchenne w młodszych eNkach jest znacznie większe od tych starszych, dlatego trzeba mierzyć okna idywidualnie siekierka by ubić grubego zwierza, nóż by go oczścić, piła by z gnatami sobie poradzić i saperka do posprzątania
 siekierka by ubić grubego zwierza, nóż by go oczścić, piła by z gnatami sobie poradzić i saperka do posprzątania  

my na razie chwalimy to coś. Zobaczymy jak długo
 my na razie chwalimy to coś. Zobaczymy jak długo  

mr_dywan pisze:Niestety na wykończeniu bo zrobiony jest z takiego twardszego masła.
nacia pisze:A to nasz nowy nabytek, cztery w jednymsiekierka by ubić grubego zwierza, nóż by go oczścić, piła by z gnatami sobie poradzić i saperka do posprzątania

nacia pisze:A to nasz nowy nabytek, cztery w jednymsiekierka by ubić grubego zwierza, nóż by go oczścić, piła by z gnatami sobie poradzić i saperka do posprzątania
vipwest pisze:polecam Saperka Wojskowa Składana Bundeswehr i siekierka i piła i motyka i nóż i krzesełko.

pawko pisze:Kupiłem sobie na tej aukcji takie oto "urządzenie" i jestem zadowolony:
http://allegro.pl/szpadel-saperka-sztyc ... 76253.html
 może i fajne to "urządzenie" tylko jakieś duże, a i niemiecka jakość
 może i fajne to "urządzenie" tylko jakieś duże, a i niemiecka jakość   . Będzie służył Ci zapewne bardzo długo.
. Będzie służył Ci zapewne bardzo długo. 
 CornBlumenBlau pisze:Ładowarka samochodowa do akumulatorów żelowych
Chciałbym... ...polecić Wam samochodową ładowarkę do małych akumulatorów żelowych lub AGM.
 Zastanawiałem się nad ładowaniem akumulatora przyczepy alternatorem samochodu, ale akumulatory musiałyby być chyba jakoś "odseparowane", może jakieś zmiany w instalacji holownika (?). Poza tym zakładam ciąganie przyczepy głównie Discovery, ale nie wykluczam, w zależności od kierunku podróży ciągnięcia jej holownikiem z bardziej niż w Disco zaawansowaną elektryką i nie wiem czy wtedy nie pojawiłyby się jakieś niespodzianki
  Zastanawiałem się nad ładowaniem akumulatora przyczepy alternatorem samochodu, ale akumulatory musiałyby być chyba jakoś "odseparowane", może jakieś zmiany w instalacji holownika (?). Poza tym zakładam ciąganie przyczepy głównie Discovery, ale nie wykluczam, w zależności od kierunku podróży ciągnięcia jej holownikiem z bardziej niż w Disco zaawansowaną elektryką i nie wiem czy wtedy nie pojawiłyby się jakieś niespodzianki   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości