No dobra. To podsumowując ten oczywisty żart składam wszem i wobec oświadczenie, że prawie wszystko co tu napisałem to nieprawda  

. Podtrzymuję nadal, że fajnie było Was poznać i uczestniczyć w FKN oraz to, że dalej będę tu zaglądał i w tej kwestii się nic nie zmieni. Ściemą jak wszyscy się domyślili była szóstka w totka, beemka i przyczepa. Cóż pomarzyć dobra rzecz  

.
i mogę je dzisiaj oddać złomiarzom? 

Maciek absolutnie tego nie rób. Gdzie ja znajdę takie felunie do mojej przyczepki. 
Może nowym zestawem Hobby Excellent 560 KMFe oraz BMW X4 xDrive20d na majówkę na południe Polski zawitasz i się pochwalisz 

Bardzo bym chciał ale na ten termin mam inne zdecydowanie mniej przyjemne plany.  

Nie. Poznania 

To też oczywiście był żart, bo nie mam i nie miałem (z tego co wiem) rodziny w tych rejonach. Przepraszam poznaniaków jeżeli poczuli się urażeni. 
Tomek jak ja się ciesze ze to si stało z tubów, tylko takiemu człowieku, jak ty mogło byc takie szczęście. Chociaż nie znamy się osobiście, ale mogę powiedzieć: Tomek Jesteś naprawdę Człowiekiem z dużej litery i dobrem sercem, powodzenia w tych egzotycznych krajach i nic się nie martw. Jeszcze raz gratuluję!!!
p.s. jak ugodziliśmy w PW, gdzie powinien być mój przedstawiciel aby odebrać teraz moja wymarzona N126N za symboliczną cenę 1 zł.
Dziękuję za miłe słowo chociaż myślę, że to też żart prima aprilisowy  

.  Ja Ciebie też nie znam ale mam przeczucie, że fajny z ciebie gość (to nie żart). Pozdrawiam. 
Aha, przedstawiciela zawróć do domu, bo N126N jeszcze trochę u mnie pobędzie. 
A co wy macie do poznaniaków .Ludzie oszczędni po prostu . I te bajki o wykałaczce dzielonej na połowę . Ja używam wypalonych zapałek zaostrzone i jest okej . Po co przepłacać . 

.
 Ja osobiście nie mam nic, nigdy nie miałem i mam nadzieję, że tak zostanie. Oszczędność to w końcu nic złego  

.
Pozdrawiam wszystkich i życzę dobrego humoru nie tylko dzisiaj.