vipwest pisze:p.s. jak ugodziliśmy w PW, gdzie powinien być mój przedstawiciel aby odebrać teraz moja wymarzona N126N za symboliczną cenę 1 zł.
A jednak N126N zostaje w Fanklubie super

vipwest pisze:p.s. jak ugodziliśmy w PW, gdzie powinien być mój przedstawiciel aby odebrać teraz moja wymarzona N126N za symboliczną cenę 1 zł.
reflexes pisze:Czyżbyś miał przodków zamieszkujących obecne tereny Szkocji, tylko nigdy się nam o tym radosnym fakcie nie chwaliłeś
Nie. Poznania
i mogę je dzisiaj oddać złomiarzom?
Może nowym zestawem Hobby Excellent 560 KMFe oraz BMW X4 xDrive20d na majówkę na południe Polski zawitasz i się pochwalisz
Nie. Poznania
Tomek jak ja się ciesze ze to si stało z tubów, tylko takiemu człowieku, jak ty mogło byc takie szczęście. Chociaż nie znamy się osobiście, ale mogę powiedzieć: Tomek Jesteś naprawdę Człowiekiem z dużej litery i dobrem sercem, powodzenia w tych egzotycznych krajach i nic się nie martw. Jeszcze raz gratuluję!!!
p.s. jak ugodziliśmy w PW, gdzie powinien być mój przedstawiciel aby odebrać teraz moja wymarzona N126N za symboliczną cenę 1 zł.
A co wy macie do poznaniaków .Ludzie oszczędni po prostu . I te bajki o wykałaczce dzielonej na połowę . Ja używam wypalonych zapałek zaostrzone i jest okej . Po co przepłacać ..
CornBlumenBlau pisze:W końcu gadasz jak każdy normalny fanklubowicz liczacy drobne od pierwszego do pierwszego...
reflexes pisze:Ja też. No cóż, myślałem, że wszyscy odbiorą to jako żart ale jak widać niektórzy podeszli do tego poważnie![]()
reflexes pisze:P.S. Kuba dobry żart ale weź już oddaj właściwe barwy, bo będę zły
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości