Wszyszcy mają Trumę (albo traumę), mam i ja
Re: Wszyszcy mają Trumę (albo traumę), mam i ja
Ja kwasiaka 100ah 24,5kg zamieniłem na lifepo4 320ah 26,3kg [emoji16]

Dzisiaj mały lifting foteli. Powiało nowoczesnością

To oczywiście tylko pokrowce, bo obszycie foteli samochodowych kosztuje majątek, a te nawet nie są do tego modelu tylko do nowszego Fiata (regulacja podłokietników w innym miejscu) ale wygląda zdecydowanie lepiej niż stare i wypierdziane już orginalne pokrowce.

To oczywiście tylko pokrowce, bo obszycie foteli samochodowych kosztuje majątek, a te nawet nie są do tego modelu tylko do nowszego Fiata (regulacja podłokietników w innym miejscu) ale wygląda zdecydowanie lepiej niż stare i wypierdziane już orginalne pokrowce.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- misha22
- Przyjaciel
Oszz, jak pięknie leżą.. I rozumiem że są montowane bez wywracania foteli i odkręcania od podłogi?
De Reu 1968, prawie jak zapiekanka
601 Limuzyna
1.9 SDI caddyilac
601 Limuzyna
1.9 SDI caddyilac
Dokładnie. Naciągane sa gumami i zwiazane sznurkiem żeby się nie przesuwały. Leżą idealnie i tylko te otwory pod regulację podłokietników psują wizerunek. No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.
A przy okazji dodam, że lodówka jest idealna.
20 piw, ze 4 krowy i worek lodu albo dwa wchodza na luzie
Majówka czas start
A przy okazji dodam, że lodówka jest idealna.
20 piw, ze 4 krowy i worek lodu albo dwa wchodza na luzie

Majówka czas start

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Wróć do „... i nie tylko (niewiadówka)”