Nowe technologie są dobre na papierze... a w rzeczywistości to hmm. Nie sprzedałbym gdyby dawała radę z przyczepą.
Miron EZD pisze:Nie wyobrażam sobie holowania przyczepy np. 3 cylindrowym silnikiem o pojemności 999cm3
Turbo masz? Fakt że nie można generalizować, ale miałem nową ibize o poj 999 mpi i nawet z górki czuć było brak mocy.RAFALSKI pisze:Nie chcąc Wam zmieniać tematu dyskusji, jedno małe wtrącenie.Miron EZD pisze:Nie wyobrażam sobie holowania przyczepy np. 3 cylindrowym silnikiem o pojemności 999cm3
He he, spokojnie możesz zacząćHoluję od trzech sezonów wieloryba, zawsze z pełnym bagażnikiem i czasami mając rowery na dachu auta. Szału oczywiście nie ma ale zapewniam, że nie jestem zawalidrogą. Każdy, dosłownie każdy kto widzi ten zestaw jest pewien, że pod maską pracuje 1.5 dCi który był dostępny w tym aucie.
Niemniej, jestem fanem starych dobrych wolnossących benzyn
mannt pisze:Turbo masz?
Pewnie ono robi robotę. Z drugiej strony, teraz przyzwyczajeni jesteśmy do mocnych aut i narzekamy na małe pojemności. Ja pierwszego miałem Trabanta i wtedy nie czułem, żeby brakowało mu mocy (brakowało tylko kasy na paliwo). Następny był maluch po dziadku i to też była super maszynaRAFALSKI pisze:mannt pisze:Turbo masz?
Tak, to 0,9 TCe. Pomyślałem, że to oczywiste, dlatego nie doprecyzowałem.
Bardzo lubię jeździć dieslem w trasie, zwłaszcza SCANIĄMobil-Zasada pisze:A ja tam ile będę mógł, to będę się cieszył z jazdy Dieslem.
Kiedyś miałem benzyniaka. Hybryda też miałem okazję się przejechać. Co prawda jednorazowo.
Może gdybym kupował auto w salonie jako nowe, to bym się zastanawiał czy aby na pewno ropniak. Ale jaki że nie mam tego problemu, to się nie zastanawiam.
kooba pisze:Ja zdecydowanie wolałbym ropniaka. Do hybrydy zmusiła mnie analiza potrzeb, zasobność portfela i podatki.
kooba pisze:Ja zdecydowanie wolałbym ropniaka.
easy_rider pisze:kooba pisze:Ja zdecydowanie wolałbym ropniaka. Do hybrydy zmusiła mnie analiza potrzeb, zasobność portfela i podatki.
W jakim sensie podatki?
Wróć do „Samochody Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości