lanosa mam 6 lat i prócz rzeczy eksploatacyjnych ( olej, klocki,rozrzad) nic przynim nie robiłem. A przepraszam zapomniałem o tuning wies

stef pisze:konrad, to trzeba się umawiać na Sandomierz... ja pieluch mam w tym roku, za rok Piotrem będzie miał już roczek
Mam kumpli w Markuszowie - koło lublina,niedaleko Puław, można by zorganizować jakiś trial na ich terenie.
stef pisze:A po drugie to turbo dziura... jak chcesz wyprzedzić to kombinujesz jak tu się rozpędzić aby turbo włączyło się w odpowiedniej chwili - kilka razy przeżyłem szok. Poza tym po przebiegu 250tyśkm autko ma problemy z pompą paliwową, zapowietrza się układ tak ze rano ciężko go odpalić, olej kapie z silnika w podobnej ilości jak w moim starym uazie - po prostu szok...
Tylko nie kupuj Peugeota partnera !! awaryjność tego auta mnie przeraziła, a jeszcze bardziej mojego szwagra który miał przez 10 lat lanosa i zachciało mu się wymienić na Partnera... po prostu masakra. W ciągu roku ma więcej awarii niż lanos przez 10lat.
stef pisze:Tylko nie kupuj Peugeota partnera !! awaryjność tego auta mnie przeraziła, a jeszcze bardziej mojego szwagra który miał przez 10 lat lanosa i zachciało mu się wymienić na Partnera... po prostu masakra. W ciągu roku ma więcej awarii niż lanos przez 10lat.
konrad pisze:[Serku - masz trochę czasu![]()
![]()
sprzedaj majoneza i kup jak ja - żonie ternufkę
serek pisze:No powiem szczerze , że właśnie sobie szykuję rozmowe z moja Madzia co by się okresliła czy takowe autko by jej pasowało... bo ja to znów na choruję...
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości