Piecyk ładnie leży, trumaventa gdzie dorwałeś??
Samoogon pisze:Powoli do przodu, zaczep i przyłącze elektryczne już gotowe, kupiłem elastyczny przewód i połączyłem go ze zwykłym. Nie będzie się fajtać nadmiar.20180418_180925.jpg
.
__ArroW__ pisze:Dawaj foty solara
Victus pisze:Samoogon pisze:Powoli do przodu, zaczep i przyłącze elektryczne już gotowe, kupiłem elastyczny przewód i połączyłem go ze zwykłym. Nie będzie się fajtać nadmiar.20180418_180925.jpg
.
A ten uchwyt to oryginał czy jakiś uniwersalny ? Gdzie kupiłeś ?
Samoogon pisze:__ArroW__ pisze:Dawaj foty solara
Nie dam bo nie mam, dziś zamiast przy solarze babrałem się w gównie( montaż oczyszczalni, wiadomo pilna sprawa)za to żeby zdążyć przed Tobą z montażem dopiero dziś wysłałem Ci wtyczki
Trumawent z ebaya angielskiego, jakieś 25funciakow, razem wyszło 220 zł z wysyłką..
Samoogon pisze:Victus pisze:Samoogon pisze:Powoli do przodu, zaczep i przyłącze elektryczne już gotowe, kupiłem elastyczny przewód i połączyłem go ze zwykłym. Nie będzie się fajtać nadmiar.20180418_180925.jpg
.
A ten uchwyt to oryginał czy jakiś uniwersalny ? Gdzie kupiłeś ?
Uniwersal z alledrogo, albo Dariusa? Nie pamiętam.
Nie brałem najtańszego tylko taki do 1400kg, jest w porządku tylko trzeba zwracać uwagę na otwory tzn rozstaw bo u mnie byłaś różnica 10mm i raczej nie do wywiercenia na wiertarce. Mogłem frezowac ale to raczej drutowanie więc wymieniłem całą rurę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości