reflexes pisze:No to jeszcze okna i na zlot gotowa [emoji38]
Dokładnie. W środę kantówki i jeszcze łóżka będą. Dzisiaj ciąg dalszy walki z bocznymi oknami.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
reflexes pisze:No to jeszcze okna i na zlot gotowa [emoji38]
Zielony pisze:To jeszcze jedno pytanie: ile tego ekranu zagrzejnikowego zużyłeś?
Patrząc po pojawiających się na forum informacjach na temat złej jakości tego ekranu na piance, poważnie zaczynam myśleć właśnie o styropianie. Przynajmniej nie będzie ryzyka
Zielony pisze:To jeszcze jedno pytanie: ile tego ekranu zagrzejnikowego zużyłeś?
Patrząc po pojawiających się na forum informacjach na temat złej jakości tego ekranu na piance, poważnie zaczynam myśleć właśnie o styropianie. Przynajmniej nie będzie ryzyka
Murano pisze:Zielony pisze:To jeszcze jedno pytanie: ile tego ekranu zagrzejnikowego zużyłeś?
Filozofii nie ma. Jest ekran z folii Alu i styropianu i jego marna podróbka z cienkiej folii PCV malowanej na srebrno i pianki pod panele.Ten drugi rozwarstwia się już w rolce.
Szukaj ekranu, który ma matową fakturę w wzór plastra miodu.
Polecam OBI.
krzysztof_cw pisze:Macie jakiś patent na boczne okna? Walczę drugi dzień. Jedno jakoś weszło ale bardzo średnio bo jeden róg przeskakuje z jednej strony laminatu na drugi zamiast być równo. O włożeniu klina nie ma mowy.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
krzysztof_cw pisze:Poza tym nie wiem czy to kwestia kleju, materiału czy podłoża ale na drugi dzień po przyklejaniu pianki bonatermem zeszła praktycznie bez użycia siły.
Murano pisze:Zaraz...to czym kleiłeś ekran do laminatu?
Bonatermem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości