panudaja pisze:Możesz próbować dorabiać,kombinować,adoptować ale nigdy nie będziesz usatysfakcjonowany,bo to tylko środki zastępcze.W końcu stracisz cierpliwość i kupisz oryginał,nawet używany i to dopiero Ćię zadowoli.Będziesz tylko żałował że traciłeś czas i drobne kwoty,a nie zdecydowałeś się od razu na zakup właściwego towaru.Nie na darmo funkcjonuje przysłowie że chytry dwa razy traci.Ja osobiście się o tym kilkakrotnie przekonałem.
szary11 pisze:Czasami na allegro są oferty daszków przeciw słonecznych. Nawet na wymiar na zamówienie. Ceny od 200zł. 2 tygodnie temu widziałem tą ofertę, dziś nie znalazłem. Takie rozwiązanie napewno by było lepsze.
konrad pisze:
U mnie w przedsionku jest kuchnia z lodówką i kuchenką, łazienka (kąpaliśmy synka) i jadalnia
wiec bez ścian było by kiepsko
serek pisze:konrad pisze:
U mnie w przedsionku jest kuchnia z lodówką i kuchenką, łazienka (kąpaliśmy synka) i jadalnia
jak tyś to wszystko pomieścił w tak małym przedsionku...![]()
konrad pisze:szary11 pisze:Czasami na allegro są oferty daszków przeciw słonecznych. Nawet na wymiar na zamówienie. Ceny od 200zł. 2 tygodnie temu widziałem tą ofertę, dziś nie znalazłem. Takie rozwiązanie napewno by było lepsze.
ale czy taki sam daszek ma w ogóle sens ?
jak przyjdzie deszcz to i tak masz wszystko mokre
takie rozwiązania są dobre, ale do dużych przyczep, gdzie całe "gospodarstwo" jest w przyczepce
a przedsionek służy tylko do posiedzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości