Tomek z Łodzi n126nl remont
-
sMAJSTER
Re: Tomek z Łodzi n126nl remont
Jeśli przez przypadek przechodząc zawadzisz o przewód i przedluzacz wyjdzie od strony przyczepy wtedy nieosloniete bolce dotkna do wilgotnego gruntu dostaniesz w gratisie porażenia krokowego.
Smacznego byle mnie tam blisko nie było.
Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Smacznego byle mnie tam blisko nie było.
''Jeśli przez przypadek przechodząc'' na zielonym swietle trafisz na pijanego kierowce tez mozesz zostac zabity
-
grzesiek0
Re: RE: Re: Tomek z Łodzi n126nl remont
Dziwnie masz do tego podejście.to2mek pisze:''Jeśli przez przypadek przechodząc'' na zielonym swietle trafisz na pijanego kierowce tez mozesz zostac zabity
Chlopaki sugerują Ci że jest to niebezpieczne dla życia, a Ty to delikatnie bagatelizujesz.
Jak Ciebie ubije to pewnie nikt nie zapłacze, ale jak kogoś postronnego to dopiero bedziesz miał pełno w gaciach.
Na pijanego kierowcę nie masz wpływu, a tutaj świadomie robisz partyzantkę.
Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
To nie to samo, jest pewna subtelna różnica, wystarczy wydać około 50 zł na gniazdo przyczepowe i masz zrobione jak należy i nie musisz się o nic martwić.to2mek pisze:''Jeśli przez przypadek przechodząc'' na zielonym swietle trafisz na pijanego kierowce tez mozesz zostac zabity
Wydałes tyle hajsu na remont przyczepy, fajny, porządny remont i lisisz się na 50 zł na gniazdko odpowiednie...serio nie kumam tego.
????
...Ty chyba nie kumasz o co nam chodzi. Nie mozesz miec na przedluzaczu dwoch wtyczek.to2mek pisze:Juz wszystko zrobione jak trzeba luzik koledzy
Chcesz siebie lub kogos innego pradem porazic?
Naskrobane Tapatalk'iem.

SQ8KMY via Icom D-Star
Koledzy na co komu tyle piany ?????????
nigdzie się nie pali
nigdzie się nie pali
to2mek pisze:Juz wszystko zrobione jak trzeba luzik koledzy
-
sMAJSTER
Nikt Cię tu nie poucza ,bo to nie szkoła i zbyt poważni partnerzy rozmów. Dostałeś wiele argumentów nad którymi warto się zastanowić . Możesz obronić swoją tezę albo zrobić wg zasad . Nie myli się ten co nic nie robi.to2mek pisze:Koledzy na co komu tyle piany ?????????
nigdzie się nie palito2mek pisze:Juz wszystko zrobione jak trzeba luzik koledzy
Dla wszystkich kolegow co zabrali glos
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- PIWKO.jpg (21.68 KiB) Przejrzano 12107 razy
-
naal
A ja u siebie też takie gniazdo wstawiłem, ale jest to gniazdo wyjścia. Na ostatnich wojarzach wpiąłem w nie lodówkę. Kabel zasilający mam bezpiecznie w kuferku. Chcesz po 'taniości' załatać dziurę to tak właśnie zrób.
-
naal
Wróć .... teraz to zauważyłem. Kolega ma tak jak ja. Ten kabel z wtyczką to podpięcie zasilania do przyczepy. Wychodzi na to że nie ma się czego bać 
Jak tak, to tak. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
-
grzesiek0
Na zdrowie.to2mek pisze:Dla wszystkich kolegow co zabrali glos
Pozdrawiam
Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
- Mr.Makarena
- Fanklubowicz

Do kitu .to2mek pisze:Juz wszystko zrobione jak trzeba luzik koledzy
Raz ze w oryginalnym gniezdzie masz bezpieczniki topikowe , a dwa ze jest to zrobione wbrew podstawowym zasadom kultury technicznej .( o zdrowym rozsadku nawet nie wspominam )
Pozdrawiam :
Mr.Makarena
Mr.Makarena
-
naal
Krzysiu ja mam tak zrobione. Kabel wyłazi z budy gdzie są bezpieczniki na oba bieguny i wpinam co do przedłużacza. W dziurę wstawiłem gniazdo które raz na jakiś czas używam. Ostatnio do lodówki.