Lokalizacja: Osetnik (Stilo) kilkanaście km na wschód od Łeby (dojazd od wsi Sasino).
Bardzo polecam ten camping. Jeżdżę tam od kilku lat, teraz byłem z przyczepką. Super miejsce na uboczu, jedno chyba z ostatnich nad Bałtykiem gdzie jest spokój i cicho.
Sam camping to dość spory teren, sympatyczni i kulturalni właściciele. Czyste sanitariaty (z prysznica nie korzystałem więc nie wiem jak z ciepłą wodą). Świetlica, sklepo-bar, miejsce na przygotowanie posiłków, mini placyk zabaw. Sam camping leży nad rzeką Chełst, do morza 20 minut przez las.
Naprawdę ekstra miejsce na wypoczynek. Szczególnie w maju/czerwcu i jesienią, kiedy prawie nie ma ludzi.
Atrakcje:
- latarnia morska Stilo (możliwość zwiedzania - WARTO!!!)
- szlak rowerowy R10 za płotem campingu - rowerowcy na pewno się nie będą nudzić
- piękne lasy i wydmy w sam raz na krótkie i długie spacery
- kilka kilometrów plażą i można podziwiać wystający kilkadziesiąt metrów od brzegu maszt wraku statku West Star (jeszcze kilka lat temu wystawały dwa maszty, ale czas zrobił swoje)
- Łeba - kilkanaście km plażą/trasą rowerową/autem.
- blisko jezioro Sarbsko
- blisko Sea Park
- trasa konna
- możliwość wynajęcia na noc N132 albo N126

Co do cen to mam wrażenie że są mocno umowne, ale sensowne.
Załączam fotki z krótkimi opisami. Gdyby była ekipa chętna na wizytę w tym miejscu to chętnie pogadam z właścicielami o cenie.