ruciak76 pisze:Niestety nie zdążyłem, zapas sklepu internetowego już się skończył
Pytaj kogoś z miast gdzie są sklepy. Na sklepach na 100% mają - kiedy bym i w którym nie był to szafki były...
ruciak76 pisze:Niestety nie zdążyłem, zapas sklepu internetowego już się skończył
W Lublinie nie ma i nie było. Na karawaning.pl pisali ze w Bielsku Białej są.Karolus pisze:ruciak76 pisze:Niestety nie zdążyłem, zapas sklepu internetowego już się skończył
Pytaj kogoś z miast gdzie są sklepy. Na sklepach na 100% mają - kiedy bym i w którym nie był to szafki były...
mariusz724 pisze:Ale się temat rozwinął , aż szafek brakło

Na razie dziękuję, rzuciłem temat koledze który będzie w Poznaniu (tam jeszcze są)BobBudowniczy pisze:Służę pomocą w Krakowie

Po to, że już kilka postów wcześniej ktoś napisał, że w sklepie internetowym towar niedostępny.ttaber pisze:Ale po co jeździć? Jest darmowa dostawa kurierem, przy zamówieniach przez ich stronę...
Uu. To grubo. Widać popyt w narodzie.reflexes pisze:Po to, że już kilka postów wcześniej ktoś napisał, że w sklepie internetowym towar niedostępny.ttaber pisze:Ale po co jeździć? Jest darmowa dostawa kurierem, przy zamówieniach przez ich stronę...