Witam z małopolski.
Re: Witam z małopolski.
pewnie NT
Mebelki bardzo ładne i lodówka jest [WHITE SMILING FACE]
-
meble białe to jakby nowsza (lepsza) niż moja, a kuchnie i zlew ma odwrotnie i brąz, a u mnie są srebrne. Ot taka ciekawostka 
Lodówka na gaz???? U mnie tylko na 220v.

Lodówka na gaz???? U mnie tylko na 220v.
-
Lodówka 12/220 kufer zakładam ten nowszego typu półokrągły. Stary jest do sprzedania - ogłoszenie czeka od wtorku na akceptację w dziale sprzedam
Plan jest taki: najpierw NT bo najmniej roboty, później 132T a wieloryb robi za schowek na pszczelarskie artykuły ojca i cierpliwie czeka na swoją kolej.

Wstępnie zaklepuję kufer .... ile szelestów szykować?
-
Krzyczę sobie połowę ceny nowego 280 zł z wysyłką
Ps. Który mod odpowiedzialny jest za giełdę? Czekanie prawie tydzień na akceptację ogłoszenia to trochę długawo...
Ps. Który mod odpowiedzialny jest za giełdę? Czekanie prawie tydzień na akceptację ogłoszenia to trochę długawo...
BobBudowniczy pisze:Krzyczę sobie połowę ceny nowego 270 zł z wysyłką
A jak odbiór osobisty?

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
-
Minus 20zł PLN. 

Sprzedane

-
132 z kufrem Nki prezentuje się zacnie 

-
Grzechu jak chcesz kuferek od Nki to zagadaj do Globensa bo też myśli nad kufrem nowszego typu
A jak i to nie wypali to nie wiem czy przypadkiem znajomy nie będzie chciał wywalić swojego bo ostatnio coś wspominał że i tak nie używa a chce w jego miejsce zrobić bagażnik na 3 rowery.

BobBudowniczy pisze:Grzechu jak chcesz kuferek od Nki to zagadaj do Globensa bo też myśli nad kufrem nowszego typuA jak i to nie wypali to nie wiem czy przypadkiem znajomy nie będzie chciał wywalić swojego bo ostatnio coś wspominał że i tak nie używa a chce w jego miejsce zrobić bagażnik na 3 rowery.
Ja mam zaklepany u Robcia. A jak sie nie uda to najwyżej Beniorowi nie oddam twojego jak bede od Ciebie odbierał.

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Od Robcia się uda bo on jest już właścicielem tego nowego , udało się załatwić w dobrej cenie w tym tygodniu odbiera . 

mariusz724 pisze:Od Robcia się uda bo on jest już właścicielem tego nowego , udało się załatwić w dobrej cenie w tym tygodniu odbiera .