Witam z małopolski.
- pawlo fiona n126e
- Fanklubowicz
Re: Witam z małopolski.
Witaj
Tutaj masz adres e mail b.pajak@niewiadow.pl do pani która zajmuje się homologacjami w Niewiadowie była bardzo miła więc może Ci coś doradzi.Tylko czasem ktoś inny odpisuje z tego adresu i ciągle powtarza że nie mają już tych danych,więc nie odpuszczaj tak łatwo.
Tutaj masz adres e mail b.pajak@niewiadow.pl do pani która zajmuje się homologacjami w Niewiadowie była bardzo miła więc może Ci coś doradzi.Tylko czasem ktoś inny odpisuje z tego adresu i ciągle powtarza że nie mają już tych danych,więc nie odpuszczaj tak łatwo.
- Paweł(SP7GTU)
Fajny ten Wieloryb.
Trzymam kciuki i powodzenia w remoncie. Też jestem ciekaw jaka jest historia tych przyczep bo takich nie widziałem.

Toyota Yaris II(1.33)+N126ES
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
CornBlumenBlau pisze:Może Marek lub Kooba pogrzebią w archiwach i coś wyjaśnią.
Niestety niczego nie znalazłem. Ani po użytkowniku, ani po mailu. Pozostaje nam tylko liczyć na pamięć Marka... może jeszcze nie ma sklerozy

-
Nowy zakup. 08.11.2015
Rarytasik
A może by tak więcej fotek? Najbardziej interesuje mnie kibelek.

-
Benior pisze:Rarytasik![]()
W nt kibelka jako takiego nie ma- podobnie jak w n132T jest po prostu "pomieszczenie" ze zlewem i szafka pod nim. Także nie ma ani brodzika, ani kibelka ani prysznica. Zdjęcia wrzucę jak zrobię bo nawet nie miałem czasu na spokojnie porobić fotki i dokładnie obejrzeć nabytek.
Super, właśnie taka mi się marzy na emeryturę, a może trochę wcześniej jak młodzież przestanie z nami jeździć. Dla dwóch osób będzie idealna.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Fajna
...nieśmiało za taką też się rozglądam
...ale liczyłem, że wskrzesisz wieloryba (jak na Boba Budowniczego przystało
)

...nieśmiało za taką też się rozglądam

...ale liczyłem, że wskrzesisz wieloryba (jak na Boba Budowniczego przystało

To napisałem ja, dworek 

Bob,a ważyłeś wieloryba?
Fajnie można by go urządzić w środku jakby kilogramów starczyło.
Fajnie można by go urządzić w środku jakby kilogramów starczyło.
-
Nie ważyłem bo jeszcze od zakupu nic w niej nie zrobiłem a jest dociążona bo robiła za schowek na budowie i ktoś poprzykręcał płyty meblowe do ścian i podłogi. Nt kupiłem bo jak mówi stare ludowe porzekadło szewc bez butów chodzi to i u mnie był problem że pomimo paru przyczepek nie miałem za bardzo czym jeździć
a Nt wydała mi się odpowiednia na wyjazdy 2 osobowe z żonką, na rodzinne wyjazdy jest do zrobienia n132T a wieloryb to taki mały/duży modelarz do złożenia w wolnym czasie którego jakoś nie mogę wygospodarować.

-
Dla mnie bomba 

-
fajna fajna;)
Teraz jestem ciekawy którą zaczniesz pierwszą remontować.
Trudny masz wybór.
Trudny masz wybór.