17 Zlot Fanklubu Niewiadówek /Piknik rodzinny-Sielpia
Re: 17 Zlot Fanklubu Niewiadówek /Piknik rodzinny-Sielpia
VVarriory właśnie dotarły do domku. Już dużo napisano jak zlot wyglądał i pozostaje nam tylko przyłączyć się do podziękowań. Organizatorzy zasługują na wielki szacun i tym samym pragniemy go wyrazić. Dziękujemy też Wam Niewioadomaniacy. Miło było poznać tych którch do tej pory nie znaliśmy osobiście a także spotkać tych z którymi znamy się już bardziej. Dzięki i do następnego!
Ja również dziękuję wszystkim za miłą atmosferę, za spotkanie.
Cieszę się , że odżyły dawne znajomości, ze poznałem nowe twarze.
Było mi bardzo miło móc wspomóc Maćka w tym wielkim przedsięwzięciu.
Maćku gratuluje Ci - z tego co wiem to pierwszy raz jesteś w roli organizatora i od razu swoisty rekord
61 załóg - na prawdę WIELKI SZACUN
Oczywiście rola Naci w tym zlocie jest wcale nie mniejsza od Twojej - Renatko wielki dzięki , podziwiam Twoje zaangażowanie przed i w trakcie zlotu .
Chciałem jeszcze podziękować naszemu gospodarzowi p.Wojtkowi za pomoc , za opiekę aby nic nam nie zabrakło, za obsługę i wszelkie wsparcie .
Wojtku - wielkie dzięki !!!
Przy okazji chciałem jeszcze pozdrowić ks.Mariusza, którego niestety nie pożegnałem ( bo wypełniałem bardzo ważne obowiązki służbowe ) .
Pozdrawiam niniejszym i bardzo przepraszam
Ogólnie myślę, że wyszedł nam ten projekt ( tak po nowemu mówiąc ) całkiem całkiem ....
Ps. nawet pogoda dopisała ...
Do zobaczenia już wkrótce.
Cieszę się , że odżyły dawne znajomości, ze poznałem nowe twarze.
Było mi bardzo miło móc wspomóc Maćka w tym wielkim przedsięwzięciu.
Maćku gratuluje Ci - z tego co wiem to pierwszy raz jesteś w roli organizatora i od razu swoisty rekord
61 załóg - na prawdę WIELKI SZACUN
Oczywiście rola Naci w tym zlocie jest wcale nie mniejsza od Twojej - Renatko wielki dzięki , podziwiam Twoje zaangażowanie przed i w trakcie zlotu .
Chciałem jeszcze podziękować naszemu gospodarzowi p.Wojtkowi za pomoc , za opiekę aby nic nam nie zabrakło, za obsługę i wszelkie wsparcie .
Wojtku - wielkie dzięki !!!
Przy okazji chciałem jeszcze pozdrowić ks.Mariusza, którego niestety nie pożegnałem ( bo wypełniałem bardzo ważne obowiązki służbowe ) .
Pozdrawiam niniejszym i bardzo przepraszam
Ogólnie myślę, że wyszedł nam ten projekt ( tak po nowemu mówiąc ) całkiem całkiem ....
Ps. nawet pogoda dopisała ...
Do zobaczenia już wkrótce.
- CornBlumenBlau
- Fanklubowicz
Także i ja chciałbym raz jeszcze podziękować wszystkim razem i każdemu z osobna za przybycie i udział w spotkaniu. Było nas naprawdę wielu, więc nie z każdym mogłem dłużej posiedzieć, ale rękę na pożegnanie przy wyjeździe starałem się uściśnąć wszystkim.
Dziękuję Michałowi, za ogromny wkład w przygotowanie tej imprezy, za dzielenie się swym doświadczeniem w organizacji zlotów ogólnokrajowych, za zabawy i konkursy dla najmłodszych -jak to Michał ładnie mawia- naszych dzieciaczków. Współpraca ukladała nam się doskonale, choć czasami nie we wszystkim byliśmy jednogłośni;) ale chyba właśnie o to chodzi, żeby się wspierać i uzupełniać i tak też dokładnie było.
Michale, Elu, serdecznie Wam za wszystko dziękuję.
Ogromne podziękowania należą się także dla Włodzia, (przypomnę nick, WB55, bo to młody fanklubowicz )za jego spontaniczne pomysły, którymi bawił nas wszystkich do łez. A piosenki puszczane z jego auta w dniu pożegnań do dziś mi w uszach szumią: "to już jest koniec, nie ma już nic..." Włodziu, Bogusiu bez Was by tak fajnie nie było, serdecznie Wam dziękuję.
Dziękuję także właścicielowi kempingu Wojtkowi.
To człowiek który nie zna słów: "nie", "nie ma", "nie będzie","nie da się". U Wojtka wszystko się da. Wojtku, dziękuje też za pomoc w wypożyczeniu sprzętu pływającego na potrzeby zlotowiczów.
Raz jeszcze dziękuję KSK "Razem w Drodze" za przyłączenie się do nas i wspólne miłe chwile.
Dziękuję też Karolowi, Justysi i Mikiemu, że pomimo tego co się stało z ich przyczepą, podjeli szybką -w moim odczuciu jedyną słuszną- decyzję i przybyli na zlot.
Bardzo fajne jest to, że dołączają do fanklubu młode i pozytywnie zakręcone swoimi pasjami załogi jak np Kończan, Termin21 i wielu, wielu innych, których nie sposób wymienić, ale znajdziecie ich na liscie zlotu i zlotowych fotkach, które zapewne niedługo się pojawią.
Dziekuję też mojej żonie Naci, która naprawdę bardzo mnie wspierała przy organizacji tego spotkania.
Kemping już opustoszał, zostało nas dosłownie kilku "niedobitków": Woj205, Naal, Prezes, my i chyba rafik1300 z pomarańczowym borewiczem, ale bez tego laminatowego miasteczka jakie tu było jeszcze wczoraj, to już nie to samo.
Pozdrawiam Wszystkich i do następnego razu.
Dziękuję Michałowi, za ogromny wkład w przygotowanie tej imprezy, za dzielenie się swym doświadczeniem w organizacji zlotów ogólnokrajowych, za zabawy i konkursy dla najmłodszych -jak to Michał ładnie mawia- naszych dzieciaczków. Współpraca ukladała nam się doskonale, choć czasami nie we wszystkim byliśmy jednogłośni;) ale chyba właśnie o to chodzi, żeby się wspierać i uzupełniać i tak też dokładnie było.
Michale, Elu, serdecznie Wam za wszystko dziękuję.
Ogromne podziękowania należą się także dla Włodzia, (przypomnę nick, WB55, bo to młody fanklubowicz )za jego spontaniczne pomysły, którymi bawił nas wszystkich do łez. A piosenki puszczane z jego auta w dniu pożegnań do dziś mi w uszach szumią: "to już jest koniec, nie ma już nic..." Włodziu, Bogusiu bez Was by tak fajnie nie było, serdecznie Wam dziękuję.
Dziękuję także właścicielowi kempingu Wojtkowi.
To człowiek który nie zna słów: "nie", "nie ma", "nie będzie","nie da się". U Wojtka wszystko się da. Wojtku, dziękuje też za pomoc w wypożyczeniu sprzętu pływającego na potrzeby zlotowiczów.
Raz jeszcze dziękuję KSK "Razem w Drodze" za przyłączenie się do nas i wspólne miłe chwile.
Dziękuję też Karolowi, Justysi i Mikiemu, że pomimo tego co się stało z ich przyczepą, podjeli szybką -w moim odczuciu jedyną słuszną- decyzję i przybyli na zlot.
Bardzo fajne jest to, że dołączają do fanklubu młode i pozytywnie zakręcone swoimi pasjami załogi jak np Kończan, Termin21 i wielu, wielu innych, których nie sposób wymienić, ale znajdziecie ich na liscie zlotu i zlotowych fotkach, które zapewne niedługo się pojawią.
Dziekuję też mojej żonie Naci, która naprawdę bardzo mnie wspierała przy organizacji tego spotkania.
Kemping już opustoszał, zostało nas dosłownie kilku "niedobitków": Woj205, Naal, Prezes, my i chyba rafik1300 z pomarańczowym borewiczem, ale bez tego laminatowego miasteczka jakie tu było jeszcze wczoraj, to już nie to samo.
Pozdrawiam Wszystkich i do następnego razu.
Niewiadówkodystansonoce
2016: 75 / 6892 km
2017: 85 / 6820 km
2018: 81 / 4651 km
2019: 67 / 4888 km
2020: 74 / 3670 km
2021: 75 / 3953 km
2022: 64 / 2978 km
2023: 54 / 6976 km
2024: 57 / 6121 km
Super to wygląda, taki wysyp Niewiadówek w jednym miejscu
Żałuję, że nie byłem.
Żałuję, że nie byłem.
Dziękuję wszystkim (szczególnie organizatorom), za miłe przyjęcie na 17-tym ZLOCIE, wspaniałą atmosferę i atrakcje.
P.S. Czy ktoś wie jaki był końcowy wynik siatkarskiego meczu? - obiło mi się o uszy, że 3:1 ?
P.S. Czy ktoś wie jaki był końcowy wynik siatkarskiego meczu? - obiło mi się o uszy, że 3:1 ?
Holownik: Mercedes W124
Budka: ADRIA 530 (nieNIEWIADÓWKA)
Budka: ADRIA 530 (nieNIEWIADÓWKA)
w takim towarzystwie, będziemy spotykać się więcej i nie tylko raz w roku - a przynajmniej 5...
Może czas wprowadzić nową świecką tradycję i zacząć organizować na przykład zlot wiosenny i zlot jesienny?
Fiat Burstner 535-2 2.8 TD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Nasza załoga też już w domu.Dziękujemy wszystkim "zakręconym Niewiadówkowiczom" za wspaniałe towarzystwo, za humor i suuuper zabawę Miło było Was znowu zobaczyć.Cieszymy się,że poznaliśmy wielu,wspaniałych wartościowych ludzi.Żal było wyjeżdżać,ale mamy nadzieję,że spotkamy się jeszcze nie raz
Mówią pij mleko będziesz wielki,nie wiem ile mleka wypiliście Maćku,Naciu,Michale ,Elu ,ale jesteście Wielcy zlot dopracowany na tip top.Michale z Tobą dzieci się nie nudziły Macieju a Ty świetnie potrafisz zabawić starszą młodzież Nacia i Ela wspierały Was wytrwale szacun dla Was
pozdrawiamy Gośka i Leszek
Mówią pij mleko będziesz wielki,nie wiem ile mleka wypiliście Maćku,Naciu,Michale ,Elu ,ale jesteście Wielcy zlot dopracowany na tip top.Michale z Tobą dzieci się nie nudziły Macieju a Ty świetnie potrafisz zabawić starszą młodzież Nacia i Ela wspierały Was wytrwale szacun dla Was
pozdrawiamy Gośka i Leszek
Leszek i Gośka
Voyager 3.3 +N126n
Voyager 3.3 +N126n
Chcemy podziękować Organizatorom i wszystkim Fanklubowiczom za super zlot.Przez trzy dni byliśmy jedną wielką rodziną.Pozdrawiamy.
Dołączamy do chóru podziękowań Ogromne, ogromne podziękowania dla organizatorów
Było mega
ps. zdjęcia wkrótce ......
Było mega
ps. zdjęcia wkrótce ......
Załoga Jacek, dziękujemy organizatorom za bardzo miłe przyjęcie nas oraz pożegnanie,za trud który włożyliście w organizacje tej imprezki dziękujemy zlotowiczom za ich uśmiech na twarzy i pozdrowienie codzienne ,,cześć i dzień dobry" które zbliża ludzi,dotarliśmy do domu szczęśliwie, pozdrawiamy wszystkich i czekamy następnego zlotu .
My również dziękujemy za zaproszenie, było nam miło goscić, szacun dla organizatorów i do nastepnego razu.
PS. Jeszcze jedno pytanko, do kogo mogę sie zglosic w sprawie zatrzasku do drzwi, chodzi o ten, który powoduje, ze drzwi się nie zamykają same, zewnętrzny?
PS. Jeszcze jedno pytanko, do kogo mogę sie zglosic w sprawie zatrzasku do drzwi, chodzi o ten, który powoduje, ze drzwi się nie zamykają same, zewnętrzny?
Pozdrawiam
Malina N126N - Off Road
Malina N126N - Off Road
Już są ....
Troszkę się posypała kolejność ale jeszcze nie wiem jak to ogarnąć.
http://fanklub-niewiadowek.com/galerie/benior/Sielpia2015/
Troszkę się posypała kolejność ale jeszcze nie wiem jak to ogarnąć.
http://fanklub-niewiadowek.com/galerie/benior/Sielpia2015/
- robert
- Administrator
hmmm coś się chyba jednak posypało...
Niektóre nie są w całości.
Niektóre nie są w całości.
- CornBlumenBlau
- Fanklubowicz
Malina pisze:
Malina przerabiałem już kilka, ale polecić mogę tylko ten:
http://allegro.pl/blokada-uchwyt-zatrzask-mocowanie-drzwi-klapy-i5048614237.html
Niewiadówkodystansonoce
No to i ja pragnę podziękować Wszystkim za wspólną zabawę. Dziękuję z CornBlumenBlau
Do zobaczenia "Zakręceni Niewiadówkowicze"
Do zobaczenia "Zakręceni Niewiadówkowicze"
To nie prawda, że tylko żółwie i ślimaki wędrują ze swoimi domkami po świecie.
Rzucam wszystko i jadę w Bieszczady
N126n, Golf Plus 1,9 TDI Touran 1,9TDI
2016 - 75 / 6892 km
2017 - 85 / 6820 km
2018 - 81 / 4651 km
2019 - 65 / 4476 km
2020 - 71 / 3230 km
Rzucam wszystko i jadę w Bieszczady
N126n, Golf Plus 1,9 TDI Touran 1,9TDI
2016 - 75 / 6892 km
2017 - 85 / 6820 km
2018 - 81 / 4651 km