Przedsionek Polski czy zachodni????
Re: Przedsionek Polski czy zachodni????
zdecydowalem sie na uszycie przedsionka. Nowy to nowy. Bede bral 2,5 metra glebokosci - tzn moj aluminiowy stelarz bedzie przedluzony o 50cm i uszyty namiot.
N-126N 88' + Citroen Berlingo 1.9d
czyli tak samo jak ja mam zamiar zrobic... mysle o szer 3m. , ale to jeszcze jest czas na to , teraz musze odnowa dopasowac haczyli i mocowania rurek ze stelaza do skorupy ...bedzie ok.gogi123 pisze:zdecydowalem sie na uszycie przedsionka. Nowy to nowy. Bede bral 2,5 metra glebokosci - tzn moj aluminiowy stelarz bedzie przedluzony o 50cm i uszyty namiot.
życie jak droga, kiedyś się kończy...
ja nie mam haczykow tylko takie kieszenie w przedsionku przez nie przechodza rurki i opieraja sie o skorupe.
- b.b tulipan
- Fanklubowicz

gogi123 wyjście najbardziej trafione, mów kto i za ile Tobie będzie szył?
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
ja tez tak mamm ,ale przy duzych wiatrach i mocnych odciagach , nie co przedsionek sie krzywi...a te kieszenie wzmacniałem , ale znów widze ze sa naderwane...a wiatry wiadomo jakie były w sierpniu.gogi123 pisze:ja nie mam haczykow tylko takie kieszenie w przedsionku przez nie przechodza rurki i opieraja sie o skorupe.
życie jak droga, kiedyś się kończy...
Dzwonilem do osoby polecanej przez kotka. Ma mnie to kosztowac 1000zl za szmatke do 126N + 150-200zl jeszcze doplaty za przedluzenie na 2,5 metra glebokosci ale to juz razem z przedluzeniem moich rurek. Tesciu ma kilka ze starych namiotow to moze dopasujemy i bedzie taniej.
- b.b tulipan
- Fanklubowicz

myślę że postąpiłeś prawidłowo, powodzenia.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
Jak dogadałeś się z kolorami, jakie będą.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Mabyc szaro-niebieski. Chce szyc wiosna wiec troche czasu na zamowienie materialu jest
Spokojnie czekamy na efekt.
Ja sie jeszcze nie zdecydowałem, ale jeśli juz to też będę chciał szyć na wiosnę, czy to trzeba już teraz zmawiać?gogi123 pisze:Chce szyc wiosna wiec troche czasu na zamowienie materialu jest
kolejna N126n '88 trzeci rok zbieram się do remontu
Pośpiechu nie ma, ale wstępnie można się umówić co do wielkości, materiału i koloru oraz ceny. Więcej na PW.
Gogi123 dobra decyzja
Jak przeglądałem katalog w sklepie to najtańszy przedsionek do 126n kosztował około 1600 zł.
Berlingo 1.9D + N126b

Witam wszystkich
co do przedsionka oryginalny kupiony w niewiadowie służył nam prawie 20 lat i jeżeli dba się o niego to posłuży i kolejne 20, ważne żeby nie został zapakowany wilgotny bo się zaśmierdzi i materiał parcieje,co doprowadza do łatwego uszkodzenia przez naciąganie,po prostu się drze.My swój zmieniliśmy na nowy dwa tygodnie temu,który zamówiliśmy w łodzi i jestem bardzo zadowolony po jego rozłożeniu.Kolory i próbki materiałów przesłano nam po rozmowie telefonicznej z bardzo uprzejmą panią wszystkie szczegóły ustaliliśmy telefonicznie i otrzymaliśmy dokładnie taki przedsionek jaki zamówiliśmy. Wybraliśmy kolor śliwkowo szary z oknami stałymi oraz moskitierami.Poprosiliśmy również o poszerzenie przedsionka o metr w prawą stronę patrząc na drzwi przyczepy i o powiększenie na głębokość o metr dzięki czemu przedsionek jest ogromny i wchodząc do niego czuje się przestrzeń a nie ciasnotę.
Materiał jaki zamówiliśmy na dach jest nieprzemakalny i śliski w kolorze szarym.Przedsionek w tej tonacji kolorystycznej wygląda ekskluzywnie w porównaniu z bardzo jaskrawymi kolorami,które firma z łodzi też ma w swojej ofercie .Opis stelaża jest bardzo czytelny i nie sprawia problemu jego rozłożenie.
Przedsionki z łodzi są godne polecenia a my bubli nie kupujemy dlatego wybraliśmy rodzimy produkt POLSKI wspierając naszą gospodarkę.
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie zdjęcia podeślemy pod koniec października jak wrócimy z urlopu.tomuro z rodziną
co do przedsionka oryginalny kupiony w niewiadowie służył nam prawie 20 lat i jeżeli dba się o niego to posłuży i kolejne 20, ważne żeby nie został zapakowany wilgotny bo się zaśmierdzi i materiał parcieje,co doprowadza do łatwego uszkodzenia przez naciąganie,po prostu się drze.My swój zmieniliśmy na nowy dwa tygodnie temu,który zamówiliśmy w łodzi i jestem bardzo zadowolony po jego rozłożeniu.Kolory i próbki materiałów przesłano nam po rozmowie telefonicznej z bardzo uprzejmą panią wszystkie szczegóły ustaliliśmy telefonicznie i otrzymaliśmy dokładnie taki przedsionek jaki zamówiliśmy. Wybraliśmy kolor śliwkowo szary z oknami stałymi oraz moskitierami.Poprosiliśmy również o poszerzenie przedsionka o metr w prawą stronę patrząc na drzwi przyczepy i o powiększenie na głębokość o metr dzięki czemu przedsionek jest ogromny i wchodząc do niego czuje się przestrzeń a nie ciasnotę.
Materiał jaki zamówiliśmy na dach jest nieprzemakalny i śliski w kolorze szarym.Przedsionek w tej tonacji kolorystycznej wygląda ekskluzywnie w porównaniu z bardzo jaskrawymi kolorami,które firma z łodzi też ma w swojej ofercie .Opis stelaża jest bardzo czytelny i nie sprawia problemu jego rozłożenie.
Przedsionki z łodzi są godne polecenia a my bubli nie kupujemy dlatego wybraliśmy rodzimy produkt POLSKI wspierając naszą gospodarkę.
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie zdjęcia podeślemy pod koniec października jak wrócimy z urlopu.tomuro z rodziną
Kotek, poproszę o namiary , Tomuro czy mógłbys zdradzić nazwę firmy w której szyłeś?
kolejna N126n '88 trzeci rok zbieram się do remontu