robert pisze:Widzę, że powiększony avatar zaczyna się cieszyć z każdym dniem większą popularnością
reflexes miał, jak widać, dobry pomysł
Widzę, że nic nie umknie Twojej uwagi

robert pisze:Widzę, że powiększony avatar zaczyna się cieszyć z każdym dniem większą popularnością
reflexes miał, jak widać, dobry pomysł
robert pisze:Właśnie.... szkoda, że nie ma więcej Forumowiczek...
PS. wiem wiem... za oknem śnieg, ale wiosna idzie
TomekN126N pisze:robert pisze:Właśnie.... szkoda, że nie ma więcej Forumowiczek...
No właśnie, wiosna... i będzie więcej stłuczek, ale nie z powodu nadmiernych prędkości, jak mówi policja, tylko dlatego, że dziewczyny wreszcie pokazują nogi![]()
![]()
NIL2 pisze:TomekN126N pisze:robert pisze:Właśnie.... szkoda, że nie ma więcej Forumowiczek...
No właśnie, wiosna... i będzie więcej stłuczek, ale nie z powodu nadmiernych prędkości, jak mówi policja, tylko dlatego, że dziewczyny wreszcie pokazują nogi![]()
![]()
Oj proszę Was motocykliści tylko ostrożnie z tą wiosną ; kiedyś mój znajomy jadąc sobie paradnie przez miasto Junakiem tak się zapatrzył na kobiece wdzięki , że nie zauważył jak przed nim na światłach się zatrzymał maluch 126P i tak w niego wygarnął , że obudził się w szpitalu - przód do wymiany masakra ale najgorsze było to , że maluch miał zamkniętą klapę na kluczyk i zamek się nie wcisnął do środka tylko centralnie na czole między oczami zrobił mu dokładną kopię do tego stopnia , że można było na podstawie odcisku dorobić kluczykkopia trzymała przez całe lato
![]()
Dobre dobre, teraz mam już sposób jak dorobić kluczyk... Siadam na motor i....
![]()
Pozdrawiam
Wróć do „Wasze opinie na temat forum oraz strony”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość