"Przyczepy Niewiadów to nie stan posiadania, to stan umysłu. Bo jak inaczej wytłumaczyć, że jak człowiek wjeżdża na pole kempingowe i widzi zachodnie przyczepy za kupę kasy, luksusowe i nie czuje, że czas na zmiany". Marek
witam ! serdecznie jestem z olsztyna i mam ksywe strazak, mam troche lat i lubie przebudowywac , odnawiac nasze kochane niewiadówki
mam troche pomysłów ale z wielka checią podziele sie z wami ta wiedza pozdrawiam
Kilka słów o mnie: mam na imie Marek ,caravaningiem interesuje sie od dwóch lat z zawodu jestem fizjoterapeutą.Na zdjęciu ja i moja N 126e podczas remontu
Witam. Mam na imie Bartek i jestem z Sosnowca. Na fotce mój nowy nabytek wraz z ciągnikiem;) Więcej fotek w późniejszym terminie, a ta fotka w zasadzie z pierwszego dnia jej posiadania:))
Kiedyś N126 1980r, potem N127 1979r, N126n z 1996r. obecnie Sprite Alpine ^89 + Lew 406
Witam znowu,
zmieniłem przyczepę i obecnie do sezonu przygotowuję sobie takie coś: chateau 908 Finlandia
Przeróbki i dostosowania zaczynam jeszcze w tym roku bo przymierzam się do majowego zlotu pod Płockiem. Ta przyczepa ma WC co jest dla nas - mnie i żony bardzo ważne.
Postautor: krzysztof » niedziela, 28 sty 2007, 13:21
Witam, Z tej strony Olga. Chciałam dzisiaj udowodnić mojemu mężczyźnie, że na pewno jest jakiś fanklub Niewiadowa .. i udało się:) Miło być na tej stronie jednymi z pierwszych:) Pozdrawiamy Olga i Krzysztof (jeleśnia/sosnowiec)
Witam.
Mam na imię Witek jestem z Warszawy. "Niewiadówkę" ciągam od czterech lat. Bardzo się cieszę z powstania tej strony oraz oczywiście fanclubu.
Pozdrawiam Witek