Bo jeszcze inna opcja wchodzi w grę!
Czy ktoś nie chciałby zamienić się za Niewiadów N126e oczywiście za odpowiednią dopłatą?? Chętnie dopłaciłabym do przyczepy w lepszym stanie, nowszej i gotowej do jazdy gdyż remont mojej przyczepy nieco mnie przeraża... Czekam na propozycje!
Propozycja zamiany !
Re: Propozycja zamiany !
mnie remont mojej tez przeraza ale co tam
raz sie zyje

-
- Przyjaciel
Do fanklubo mogą należeć tylko ci co własnymi "rencami" odremontowali swoje niewiadówki.
a ile przy tym jobów posadzili
a ileż to piwa z nerwów wypili
ale fakt
faktem

i zegarek jest zle ustawiony na forum bo o godzine za mało pokazuje wpis ja mam teraz 20.30 na kompie
nie wiem czy podmiana i dopłata ma uzasadnienie, za wyremontowaną ludzie sobie życzą bo i jest za co.a i tak powiesz potem ze coś byś zmieniła, kolor miejsce funkcje itd, a tak własnymi rączkami:-)
Ja bym zrobił tak,Najpierw dokładne foto i wrzucił na forum, tzn. budka cała, zew i wew, podwozie, skorupka, zaczep, oponki itd,
zobaczył z jakimi przypadkami mieli do czynienia inni(dział remonty)
i powiedział sobie EEE mogło być gorzej:-)
wykładzina dywanowa jest w Castoramie itp gdzieś po 14zł m2
klej ok 30zł-zalezy od firmy i wielkości
podłoga o ile jest do wymiany to sklejkę lub OSB tez są w granicach 80zł 2,5x1,3m
szyby to już loteria:-)
a skąd jesteś
w Piekarach jest firma co ma Tanie a dobre sklejki i inne wyroby z drewna jak forniry itd
NIE PODDAWAJ SIĘ!!!!!
Ja bym zrobił tak,Najpierw dokładne foto i wrzucił na forum, tzn. budka cała, zew i wew, podwozie, skorupka, zaczep, oponki itd,
zobaczył z jakimi przypadkami mieli do czynienia inni(dział remonty)
i powiedział sobie EEE mogło być gorzej:-)
wykładzina dywanowa jest w Castoramie itp gdzieś po 14zł m2
klej ok 30zł-zalezy od firmy i wielkości
podłoga o ile jest do wymiany to sklejkę lub OSB tez są w granicach 80zł 2,5x1,3m
szyby to już loteria:-)
a skąd jesteś
w Piekarach jest firma co ma Tanie a dobre sklejki i inne wyroby z drewna jak forniry itd
NIE PODDAWAJ SIĘ!!!!!
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!
N-250c
N-250c
hmm czyli w skrucie
płyta osb 10mm/250/na180cm chyba 2 sztuki koszt łączny ok 90-100zł
wykładzina remontowa szara na ściany z PRACTIKERA 24m2 *7,99= ok 200zł
wykładzina pcv na podłogę 13,99m2 potrzeba 5m2 zeby nie bylo łączeń koszt ok 70zł
klej BUTAPREM Practiker hmm ja kupiłem 4puszki po 19,99tam jest niecały litr w jednej koszt ok80zł
dochądzi pozniej nożyk do ciecia wykładziny pędzel do kleju śruby do podwozia itp
koszt wyremontowania całego środka nie powinien przekroczyć 600zł bedzie czysto ładnie i nie kupisz takiej
po remoncie za 2000zł kupisz raczej
do remontu:)
a twoja bbedzie pachnąca i piękna
grunt to sie nie załamywać przy zrywaniu tapicerki
zimne piwo i smutki czmychną

płyta osb 10mm/250/na180cm chyba 2 sztuki koszt łączny ok 90-100zł
wykładzina remontowa szara na ściany z PRACTIKERA 24m2 *7,99= ok 200zł
wykładzina pcv na podłogę 13,99m2 potrzeba 5m2 zeby nie bylo łączeń koszt ok 70zł
klej BUTAPREM Practiker hmm ja kupiłem 4puszki po 19,99tam jest niecały litr w jednej koszt ok80zł
dochądzi pozniej nożyk do ciecia wykładziny pędzel do kleju śruby do podwozia itp
koszt wyremontowania całego środka nie powinien przekroczyć 600zł bedzie czysto ładnie i nie kupisz takiej
po remoncie za 2000zł kupisz raczej

a twoja bbedzie pachnąca i piękna

grunt to sie nie załamywać przy zrywaniu tapicerki