Moskitiery bajka - właśnie takie rolety dedykowane są do przyczep.
BIGL pisze:Dla 2 ta jest super http://allegro.pl/jedna-na-allegro-niew ... 46630.html
Jak widzisz wysyp enek
Bartekzg pisze:brak ogrzewania jakoś zniosę
robert pisze:Bartekzg pisze:brak ogrzewania jakoś zniosę
BARDZO poważny błąd.
Truma to podstawa jeśli chcesz (szczególnie z dziećmi) jechać w kwietniu/ maju lub wrześniu.
Pamiętaj, że izolacja termiczna skorupy przyczepy jest niewielka i w nocy jest chłodno wewnątrz.
zundapp600 pisze:Koledzy , ale to nie koncert życzeń !. takie rzeczy były tylko w Erze , a i ta nie wytrzymała grymasów użytkowników![]()
Brak Trumy - jasne że brak ! . A niby dlaczego ma być ? . Kto z Was kupił przyczepę z Trumą ? . O ile dobrze pamiętam mój montaż był jednym z pierwszych ! . Nie każdy potrzebuje , ja i owszem![]()
A cena ..............
jest taka ile chce ktoś zapłacić . Tu człowiek chce , więc o co chodzi ?
Oglądałem na zlocie odradzną w zakupie przyczepę z Krakowa . Człowiek kupił , był na zlocie no i gitara .
Powoli nawet przedsionek nauczy się rozkładać ( Tomek z Gosią trzymam kciuki )
Co będzie im potrzebne zadecydują w czasie swoich wyjazdów . I tu jest sprawa wręcz identyczna .
jak stan i kasa odpowiada - kupić i cieszyć się z wyjazdów
BIGL pisze:8500 za przyczepę z 88-89 roku to nie jest okazja - to rozbój w biały dzień - zwłaszcza że podobne chodzą 2 razy taniej. Wzmianka o Trumie i lodówce była tylko po to aby unaocznić czego brakuje w tej przyczepie - za 8500 można , a nawet trzeba tego wymagać![]()
Autor napisał "Porozmawiam z właścicielem zobaczymy co się da z ceną zrobić, Ja chcę kupić uczciwie i uczciwie zapłacić. Pytanie tylko jaka cena jest uczciwa " - i dostał odpowiedź (max 6000), i wtedy było by uczciwie..
Przy zakupie pośpiech nie jest wskazany, zwłaszcza że to żadna okazja
zundapp600 pisze:jak stan i kasa odpowiada - kupić i cieszyć się z wyjazdów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości