Rowy nad morzem
-
Rowy nad morzem
W tym roku pierwszy raz wybrałem się na wakacje moją świeżo zakupioną N 126N z żoną i 4-miesięczną córeczką do Rowów na kemping Wagabunda. Kemping bardzo spokojny , cisza obowiązuje 24h na dobę więc dla rodzin polecam jak najbardziej. Do morza maks 10min spacerkiem. Koszt pobytu naliczany jest za osobę (14zł) i w tym jest przyczepa , przedsionek , samochód i sanitariaty. (prąd 10zł) Miejsc na kempingu bardzo dużo (głównie Niemcy ze swoimi camperami) z porównaniem kempingu obok , gdzie przyczepa koło przyczepy( czego się nie zrobi dla dokładnie 2 złotych taniej ) Szczerze polecam 

Re: Rowy nad morzem
Rekomendowane przez PFCC ?
A gorąca woda była non-stop ?
Był plac zabaw dla dzieci ?
Jakieś atrakcje dla gości ( boisko, bar, świetlica) ?
WIFI ?
też byliśmy na tym "polu". Nam wyjątkowo nie przypadało do gustu. To raczej przydomowe podwórko zaadoptowane na pole campingowe. Raczej tam nie wrócimy
A gorąca woda była non-stop ?
Był plac zabaw dla dzieci ?
Jakieś atrakcje dla gości ( boisko, bar, świetlica) ?
WIFI ?
też byliśmy na tym "polu". Nam wyjątkowo nie przypadało do gustu. To raczej przydomowe podwórko zaadoptowane na pole campingowe. Raczej tam nie wrócimy
outsaider87 pisze:W tym roku pierwszy raz wybrałem się na wakacje moją świeżo zakupioną N 126N z żoną i 4-miesięczną córeczką do Rowów na kemping Wagabunda. Kemping bardzo spokojny , cisza obowiązuje 24h na dobę więc dla rodzin polecam jak najbardziej. Do morza maks 10min spacerkiem. Koszt pobytu naliczany jest za osobę (14zł) i w tym jest przyczepa , przedsionek , samochód i sanitariaty. (prąd 10zł) Miejsc na kempingu bardzo dużo (głównie Niemcy ze swoimi camperami) z porównaniem kempingu obok , gdzie przyczepa koło przyczepy( czego się nie zrobi dla dokładnie 2 złotych taniej ) Szczerze polecam
To nasze stałe miejsce

jedyny minus tego pola to brak dobrego odwodnienia, co przy dużych opadach skutkuje podtopieniem,
ciekaw jestem skąd ludzie z Niemiec i Szwecji mają namiary, bo faktycznie bywa że większość aut do obcokrajowcy

była N126e, jest Hobby 430T+ Ford Focus C-max 1.8 + Suzuki Vitara 4x4
Jak to skąd. Poczta pantoflowa u nich też działa. I to chyba lepiej niż u nas.
VW 1,9 TDI Variant + N126-N
Paczek pisze:też byliśmy na tym "polu". Nam wyjątkowo nie przypadało do gustu. To raczej przydomowe podwórko zaadoptowane na pole campingowe. Raczej tam nie wrócimy
Michale ale to jest małe przydomowe podwórko

i to jest właśnie fajne, właśnie to ludzie doceniają, że jest tam spokój i cisza

Nie ma WIFI czy świetlicy ... a po cóż mi to, jak mam to cały rok ?

resztę "atrakcji" zapewnia spokojna miejscowość jaką są Rowy - plac zabaw, pewnie i boisko się znajdzie

że nie ma rekomendacji P-coś tam (dziwne że to piszesz Ty) ... a cóż znaczy taka rekomendacja ?
że kibelki będą czyste ?, bo widzisz dla mnie to jest ważniejsze
co ciekawe jesteś chyba jedyną osobą która tak negatywnie pisze o tym polu

Z lektury forum karawaning.pl widzę, że ludzie uciekają raczej od typowych molochów,
na rzecz takich małych pół, sam tak zaczynam wybierać ... Gacki, Rowy i Wagabunda, Sromowce ...
sonar pisze:Jak to skąd. Poczta pantoflowa u nich też działa. I to chyba lepiej niż u nas.
teraz to pewnie tak - fora internetowe górą

konrad pisze:Paczek pisze:też byliśmy na tym "polu". Nam wyjątkowo nie przypadało do gustu. To raczej przydomowe podwórko zaadoptowane na pole campingowe. Raczej tam nie wrócimy
Michale ale to jest małe przydomowe podwórko![]()
i to jest właśnie fajne, właśnie to ludzie doceniają, że jest tam spokój i cisza![]()
Nie ma WIFI czy świetlicy ... a po cóż mi to, jak mam to cały rok ?![]()
resztę "atrakcji" zapewnia spokojna miejscowość jaką są Rowy - plac zabaw, pewnie i boisko się znajdzie
że nie ma rekomendacji P-coś tam (dziwne że to piszesz Ty) ... a cóż znaczy taka rekomendacja ?
że kibelki będą czyste ?, bo widzisz dla mnie to jest ważniejsze
co ciekawe jesteś chyba jedyną osobą która tak negatywnie pisze o tym polu![]()
Z lektury forum karawaning.pl widzę, że ludzie uciekają raczej od typowych molochów,
na rzecz takich małych pół, sam tak zaczynam wybierać ... Gacki, Rowy i Wagabunda, Sromowce ...
"Jeden lubi ogórki , drugi ogrodnika córki"
Znam gości którzy spędzają cały weekend w błocie , jedzą na obiad jaszczurkę , śpią na drzewie i jeszcze za to słono płacą.
Kwestia gustu .....
- markopolo-33
Witam, ja byłem osobiście na tym obok Wagabunga i nie było źle, toalety czyste, pachnące, prysznice częściowo nowe kabiny, woda ciepła przez 24 h, fakt troszeczkę tłoczno ale co tam w dzień na plaży a nocą się i tak śpi.
N 250C+
Paczek pisze:"Jeden lubi ogórki , drugi ogrodnika córki"
Znam gości którzy spędzają cały weekend w błocie , jedzą na obiad jaszczurkę , śpią na drzewie i jeszcze za to słono płacą.
Kwestia gustu .....
ano dokładnie i nie narzekają że w dżungli nei ma WIFI czy TV

dlatego nie rozumiem po co napisałeś o WIFI, czy świetlicy na polu które ma zupełnie inny charakter

to pole ma kilka wad, ale my i tak za rok chyba tam zakotwiczymy

konrad pisze:Paczek pisze:"Jeden lubi ogórki , drugi ogrodnika córki"
Kwestia gustu .....
ano dokładnie i nie narzekają że w dżungli nei ma WIFI czy TV![]()
dlatego nie rozumiem po co napisałeś o WIFI, czy świetlicy na polu które ma zupełnie inny charakter
to pole ma kilka wad, ale my i tak za rok chyba tam zakotwiczymy
Absolutnie nie mam zamiaru Ci go obrzydzać.
Po prostu wyraziłem swoją opinię o nim - mam chyba prawo do własnego zdania

My wolimy miejsca gdzie coś się dzieje - jakieś występy na deptakach, wesołe miasteczka dla maluchów, rejsik statkiem, coś ciekawego do zwiedzania itp atrakcje - mieszkam w prowincjonalnym miasteczku i "atrakcje" takie jakie zapewnia kemping "WAGABUNDA" mogę znaleźć u teściowej za stodołą .

Dla nas oderwaniem się od codzienności będzie zgiełk i hałas - Wy szukacie ciszy i spokoju .....