remont wnętrza
-
Re: remont wnętrza
No niestety do Borek nie zdąże:/ Jestem na etapie montowania paneli na suficie oraz wykładaniu ścian wykładziną. Myślę że jak dobrze pójdzie to do końca miesiąca się wyrobię.Muszę jeszcze zamontować jakiś zlew i podpiąć pompę do wody i naprawić tysiąc innych drobiazgów. Jestem początkującym w temacie karawaningu , interesuje się tym od jakiś 2 miesięcy kiedy to z żoną i nowonarodzonym maleństwem musieliśmy zrezygnować z tegorocznych wakacji pod namiotem i kupić coś bardziej luksusowego:) Na forum nikogo nie znamy i chętnie poznamy ludzi na zlotach(może jakieś przyszłościowe wspólne wypady) Już nie mogę się doczekać kiedy podepnę sprzęt do mojego poczciwego ciągnika i ruszę w trasę.Pozdrawiam:)
Jestem pewien że jak się dobrze zmobilizujesz to zobaczymy się w Borkach.
3mam kciuki 

Post usuniety
Ostatnio zmieniony piątek, 8 mar 2013, 11:55 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam,
jestem tu nowy ale od dłuższego czasu czytam wasze forum dostałem przyczepę N126N ale nie ma w środku tapicerki i troszkę cieknie przy oknach i z szyber dachu przy drzwiach też jest jakiś dziwny prześwit i nie wiem co z tym zrobić i za co zabrać sie najpierw wystarczy tylko silikon (w okna) a nad drzwiami myślałem o piance montarzowej.
Bardzo prosze o pomoc jestem z okolic Warszawy
jestem tu nowy ale od dłuższego czasu czytam wasze forum dostałem przyczepę N126N ale nie ma w środku tapicerki i troszkę cieknie przy oknach i z szyber dachu przy drzwiach też jest jakiś dziwny prześwit i nie wiem co z tym zrobić i za co zabrać sie najpierw wystarczy tylko silikon (w okna) a nad drzwiami myślałem o piance montarzowej.
N 126N '86
Adria Adora
Kia CEED
Adria Adora
Kia CEED
- ddkrzysztof
- Fanklubowicz
ucho pisze:Witam,
Witaj na forum a jeśli chodzi o "trochę cieknie" to pojęcie względne. Troche to z naczy ile?, a możliwości jest kilka:
listwa od mocowania szyby, uszczelka okna, listwy maskujące łączenie laminatu a i nawet swiatła i rączki manewrowe. Ma dach polecam żywicę a tak ogólnie to jak jest możliwość to zapodaj zdjęcia to bedzie można pomóc lepiej.

Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę,
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)