Hydepark
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
- misha22
- Przyjaciel
Re: Hydepark
T-35 lub T 40. Ten drugi trudniejszy do spotkania w przemysle:) Nie wiem jak to jest ze hurtownie mające te gęściejsze materace są tylko i wyłacznie w południowej PL
De Reu 1968, prawie jak zapiekanka
601 Limuzyna
1.9 SDI caddyilac
601 Limuzyna
1.9 SDI caddyilac
- tomcat
- Moderator
Świątecznie...
tomcat pisze:Świątecznie...
20221221_161551_1_1.jpg
Miodzio!
- tomcat
- Moderator
Takie tam prezenciki od córci
Drugie zdjęcie to jakiś plan na nowy sezon?
Fiat Burstner 535-2 2.8 TD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- tomcat
- Moderator
No właśnie nie wiem może jakaś sugestia ze strony córki
Jeden z elementów zestawu już jest, gorzej z drugim
Jeden z elementów zestawu już jest, gorzej z drugim
Trudno się dziwić. Nastolatka potrzebuje trochę prywatności, a w zapiekance o to cieżko.
Fiat Burstner 535-2 2.8 TD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- Miron EZD
- Fanklubowicz
Pierwsze zdjęcie sugeruje coś innego, może czas drugą niewiadówkę dla córki zakupić.
Znam taki jeden przypadek w klubie
- tomcat
- Moderator
Miron EZD pisze:...
Też o tym słyszałem
- krzysztof_cw
- Moderator
- Kontaktowanie:
Dla tych co lubią stand-up na YT wjechał nowy program Rafała Paczesia. Nie pisałbym o tym tutaj, gdyby nie to, że prawie połowa monologu poświęcona jest jego wakacjom w kamperze. Ciekawie ogląda się żarty na tematy, które się dobrze zna
https://www.youtube.com/watch?v=xTPpMzhco3Q
Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK
krzysztof_cw pisze:Dla tych co lubią stand-up na YT wjechał nowy program Rafała Paczesia. Nie pisałbym o tym tutaj, gdyby nie to, że prawie połowa monologu poświęcona jest jego wakacjom w kamperze. Ciekawie ogląda się żarty na tematy, które się dobrze zna
Nie dałem rady nawet pięciu minut tego słuchać. Nie moja bajka.
OCZY Team
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
- misha22
- Przyjaciel
Czy stand-up koniecznie się musi wiązać z: "do chuja, qurwa" Co ci ludzie mają w głowach i czy widzieli jakieś kabarety/monologi oprócz występująchych 5 min przed nimi - "na gali"
Poddałem się po 3 minucie, ale na pewno fajne
EDIT:
O! Q! obejrzał szybciej ode mnie!
Poddałem się po 3 minucie, ale na pewno fajne
EDIT:
O! Q! obejrzał szybciej ode mnie!
De Reu 1968, prawie jak zapiekanka
601 Limuzyna
1.9 SDI caddyilac
601 Limuzyna
1.9 SDI caddyilac
- Miron EZD
- Fanklubowicz
Gdyby zakazano tych słów, większość społeczeństwa niestety nie potrafiłaby się w jakikolwiek sposób wysłowić.
Nie mówiąc o sensownej konwersacji.
Nie mówiąc o sensownej konwersacji.
- tomcat
- Moderator
Majówka - czas, start...
- Miron EZD
- Fanklubowicz
Chciałbyś o tym porozmawiać?