"Przyczepy Niewiadów to nie stan posiadania, to stan umysłu. Bo jak inaczej wytłumaczyć, że jak człowiek wjeżdża na pole kempingowe i widzi zachodnie przyczepy za kupę kasy, luksusowe i nie czuje, że czas na zmiany". Marek
serek pisze:... Każdy sie smieje, póki nie przysadzi tyłem przyczepy ... ja wole nie przysadzić i wiedziec co sie dzieje za nią , wieć mam takie skrzydła. Jakos przez eter nie słysze ponad gabarytu ... ewentualnie prosbe o margines...
zundapp600 pisze:A ja jestem ciekawy jak znosi takie lusterka lakier na błotnikach ?????????????
Warto przykleic w tym miejscu folie samoprzylepną, i nic sie nie porysuje... w esperalu tego nie zrobiłem i nie co porysowało, ale w nowym napewno przykleje...
Zdanie moje jest takie , że w sprawie "bezpieczeństwa" trzeba być nadgorliwym...
Każdy sie smieje, póki nie przysadzi tyłem przyczepy ... ja wole nie przysadzić i wiedziec co sie dzieje za nią , wieć mam takie skrzydła. Jakos przez eter nie słysze ponad gabarytu ... ewentualnie prosbe o margines...
Tylko te lusterka naprawdę nie spasowały do auta i nie wyglądają zbyt ekstra. Za daleko ustawione lusterka to też przesada, można stracić lusterko na zwężce . Paczek a czy do Astry nie pasują lusterka montowane do lusterka?
Paczek, jak chcesz to możemy się zamienić (z moją dopłatą) na lusterka - ja mam takie montowane na oryginalne (w Nubirze i MB spisywały się idealnie, ale Berlingo ma za wysokie lustra)
Przy kupnie mojej przyczepy, były podobne, zakładane na drzwi, między uszczelką a szybą i gumowym paskiem się zabezpieczało o dolną krawędź drzwi. Na Vectre weszły. Chociaż wujek powiedział że i tak widzi dobrze w tych małych lusterkach Opla vectry B