Witam,
Kilka miesięcy temu wpadł do głowy pomysł posiadania przyczepy kempingowej, wybór był dość prosty, bo chciałem lekką, małą przyczepkę. I tak po jakimś czasie wertowania ogłoszeń trafiłem na egzemplarz N126B z 1978 roku. Przyczepę kupiłem w dość dobrym, oryginalnym stanie, ale wymagała paru koniecznych oraz tych wymyślonych przeze mnie poprawek.
Tak wyglądała w dniu zakupu:
No i tak niedługo po zakupie zacząłem mały remont. Na początek odkurzanie wszystkich schowków i półek:
Chciałem mieć toaletę, nie zawsze stoi się na kempingu, nie zawsze chce iść się w nocy, czy deszczu do toalet. Jako, że przyczepę traktuję jako dwuosobową mogłem pozwolić sobie na zmianę aranżacji wnętrza. Tutaj pierwsze przymiarki:
Z przyczepy całkowicie usunąłem stare instalacje 12V i 230V i zrobiłem je na nowo. Dodatkowo zamontowałem oświetlenie LED, lodówkę, ładowarki, ogrzewanie postojowe, telewizor.
N-126B z 1978 Tomka
- krzysztof_cw
- Moderator
- Kontaktowanie:
Re: N-126B z 1978 Tomka
Cześć!
Pomysł z tymi drzwiami do łazienki to mistrzostwo świata. Na Facebooku widziałem podobne rozwiązanie, ale tam już były wyklejone ściany więc nie wiem czy to ta sama przyczepa. Gratki i powodzenia!
Pomysł z tymi drzwiami do łazienki to mistrzostwo świata. Na Facebooku widziałem podobne rozwiązanie, ale tam już były wyklejone ściany więc nie wiem czy to ta sama przyczepa. Gratki i powodzenia!
Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK
- tomcat
- Moderator
Re: N-126B z 1978 Tomka
krzysztof_cw pisze:Cześć!
Pomysł z tymi drzwiami do łazienki to mistrzostwo świata...
"Potrzeba matką wynalazków", czy jakoś tak
Najważniejsze, że spełnia swoje zadanie