Projekt "Custom Nka" by Pavulon
- SO...N126
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Re: Projekt "Custom Nka" by Pavulon
No ślicznie! Ja też chcę być już na takim etapie. Podpory jednak bez rozszerzania? Czy będą jeszcze adaptery?
- Pavulon
- Fanklubowicz
W tym roku... chyba nie. Ale niewykluczone, że coś zadziałam.
- Pavulon
- Fanklubowicz
Jak to się mówi teraz..... pojeżdżone 

Ale bajka będzie, ba już jest!
Witam.
Pavulon, przeglądam Twój wątek nie wiem który już raz. Twój tył będzie mocną inspiracją do moich ass modów.
Mam nadzieję, że nie masz zatrudnionego sztabu prawników i nie będzie z tego jakiejś draki
Mam pytanie odnośnie lamp Fristom - jak z ich jakością wykonania? Jesteś zadowolony? Na zdjęciach wyglądają super. Masz wrzucone jedno przeciwmgielne i jedno cofania czy 2 x przeciwmgielne?
I jeszcze jedno pytanie odnośnie grubości styroduru pod lampy i pod pasek pomiędzy. To jest 2 i 4 cm?
Pozdrawiam i gratuluję super efektu oraz finału pracy. Przede mną ciekawa zima...
Pavulon, przeglądam Twój wątek nie wiem który już raz. Twój tył będzie mocną inspiracją do moich ass modów.
Mam nadzieję, że nie masz zatrudnionego sztabu prawników i nie będzie z tego jakiejś draki

Mam pytanie odnośnie lamp Fristom - jak z ich jakością wykonania? Jesteś zadowolony? Na zdjęciach wyglądają super. Masz wrzucone jedno przeciwmgielne i jedno cofania czy 2 x przeciwmgielne?
I jeszcze jedno pytanie odnośnie grubości styroduru pod lampy i pod pasek pomiędzy. To jest 2 i 4 cm?
Pozdrawiam i gratuluję super efektu oraz finału pracy. Przede mną ciekawa zima...

- Pavulon
- Fanklubowicz
Hej, sorry, jestem na urlopie.
Lampy są wg mnie super, mam przeciwmgielne i cofania. Jedyny problem to jeśli masz w miarę nowe auto to w instalacji haka musi być moduł dedykowany do lamp led.
Grubość styroduru to 2cm i 1cm.
Lampy są wg mnie super, mam przeciwmgielne i cofania. Jedyny problem to jeśli masz w miarę nowe auto to w instalacji haka musi być moduł dedykowany do lamp led.
Grubość styroduru to 2cm i 1cm.
Pavulon, dziękuję za odpowiedź. Chyba w takim razie też pójdę w te lampy skoro są OK.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Pavulon
- Fanklubowicz
Dwa miesiące do urlopu, może zdążę w tym roku
Dziś zrobiłem próbne rozkładanie przedsionka,
pozostaje dorobić jeszcze rozpierak do stelaża.

Dziś zrobiłem próbne rozkładanie przedsionka,
pozostaje dorobić jeszcze rozpierak do stelaża.
Są do tego gotowe rozwiązania ale oczywiście ceny "karawaningowe".
Chociaż patrząc na ten pierwszy z góry z zacisku stolarskiego to tak mniej więcej 15 minut roboty a zacisk pewnie z 2 dychy
Chociaż patrząc na ten pierwszy z góry z zacisku stolarskiego to tak mniej więcej 15 minut roboty a zacisk pewnie z 2 dychy

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- Pavulon
- Fanklubowicz
Tak wystarczy ten ruchomy element zacisku przesunąć na tył i założyć wihajster od drugiej strony i włala 
Dziś była pierwsza nocka w ence

Dziś była pierwsza nocka w ence