"Kupka" rzeczy się już zbiera... teraz tylko robić
Maćkowe N126 - młodzieżowa "Wariacja"
Re: Maćkowe N126 - młodzieżowa "Wariacja"
Przyszły włączniki!
Sorki że spytam ale na grzba Ci 2 pistolety??? Chyba że to tylko kartony po nich...
4,83 zł 35%OFF | 19mm metalowy mosiężny przełącznik z pierścieniem, płaski okrągły zatrzaskowy/chwilowy wentylator do samochoduSamoogon pisze:Dasz linka do tych włączników?
https://a.aliexpress.com/_d8EgDzx
Tylko nie daj się nabrać na "bezpłatną przesyłkę UPS"...no chyba że chcesz dostać cło, przy 15 przełącznikach 170zł
Aaaa, jeden znalazłem w garażu 2mm, stwierdziłem że do kleju będzie gitara to już odłożyłem sobie na kupkę, a drugi to bodajże 1,4mm to już z przeznaczeniem do lakieruCONFEX pisze:Sorki że spytam ale na grzba Ci 2 pistolety??? Chyba że to tylko kartony po nich...
Pan Niewiadów padł! Dół z grubsza przejechany myjką, jutro czyszczenie tego co luźne i łatanie.
Dawno nic nie było, studia nie pozwalały na robotę
Dół połatany włóknem i żywicą poliestrową (poszło ponad 5l żywicy), a następnie machnięty chlorokauczuk.
Rama to co podrdzewiało obczyszczone i pomalowane minią, a rama pryśnięta gavalem do ocynku. Widzę, że trochę rdzy przy resorze mi wyszło (od nakrętki) - może jak będzie czas to poprawię.
Aktualnie jazda z dziurami i innymi problemami - wszystko włókno i żywica, ale widzę już po wstępnych szlifowaniach, że trochę szpachli na wygładzenie będzie trzeba dać... chciałem uniknąć ale cóż zrobić, jak ma być ładnie.
Do roboty!
Dół połatany włóknem i żywicą poliestrową (poszło ponad 5l żywicy), a następnie machnięty chlorokauczuk.
Rama to co podrdzewiało obczyszczone i pomalowane minią, a rama pryśnięta gavalem do ocynku. Widzę, że trochę rdzy przy resorze mi wyszło (od nakrętki) - może jak będzie czas to poprawię.
Aktualnie jazda z dziurami i innymi problemami - wszystko włókno i żywica, ale widzę już po wstępnych szlifowaniach, że trochę szpachli na wygładzenie będzie trzeba dać... chciałem uniknąć ale cóż zrobić, jak ma być ładnie.
Do roboty!