Spotkania i Plany na 2010 rok

Daty, miejsca i atrakcje zlotów, spotkań i wydarzeń karawaningowych
Awatar użytkownika
Paczek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: Spotkania i Plany na 2010 rok

Postautor: Paczek » niedziela, 22 lis 2009, 23:37

Rysiaczek pisze:Borki to fajne miejsce , ale ja mam charakter podróznika i chciałbym poznawać nowe miejsca ! W Polsce jest jest prawie 600 miejsc kempingowych . Z przykroscią stwierdzam że do Borek w 2010 nie przyjadę , gdyz każdy mój wypad traktuję także poznawczo . Paczku ! Dzieki za organizację spotkania ! Stałe Zloty Niewiadówek w Borkach to bardzo dobry pomysł . Póki co młody jestem i chciałbym troche zwiedzić . Mój duch bedzie z Wami !

Napewno się spotkamy i przed Borkami i po równiez. Będzie przecież Sława,później Cieplice. Tylko bez Rysiaczka będzie jakoś tak nijako. No cóz - młodość musi się wyszumieć ...

A co do radiostracji - oczywiście najbardziej - TAK - bo niby czemu nie.

Jeśli ktoś ma możlowośc zaprosić np. TVN to równiez zapraszamy , nawet myślałem o regionalnej TV Tomaszowskiej.
Może Opoczyńskie kafelki namówie na jakiś mały sponsoring.

serek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: serek » poniedziałek, 23 lis 2009, 05:33

HOHOHO szykuję się konkretna impreza..brawo , ale czy az takie media sa nam potrzebne?

Warto napewno zaprosić redaktora Polskiego Carawaningu... co by słowem rzucił o nas łamach magazynu...
życie jak droga, kiedyś się kończy...

Awatar użytkownika
Paczek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: Paczek » poniedziałek, 23 lis 2009, 08:23

serek pisze:HOHOHO szykuję się konkretna impreza..brawo , ale czy az takie media sa nam potrzebne?

Warto napewno zaprosić redaktora Polskiego Carawaningu... co by słowem rzucił o nas łamach magazynu...

oczywiście - tak też się stanie

Awatar użytkownika
b.b tulipan
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: b.b tulipan » poniedziałek, 23 lis 2009, 10:33

serek pisze:HOHOHO szykuję się konkretna impreza..brawo , ale czy az takie media sa nam potrzebne?

Sergiusz, czasami warto samemu jakiś felietonik wysłać do PC lub KE z opisem i fotami naszych poczynań, też z chęcią przedrukują.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4

serek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: serek » poniedziałek, 23 lis 2009, 12:30

bogus bednarski pisze:

Sergiusz, czasami warto samemu jakiś felietonik wysłać do PC lub KE z opisem i fotami naszych poczynań, też z chęcią przedrukują.

Jak najbardziej Bogusławie , myśle że za Twoim przykładem pójdzie reszta , wiec na dobry początek wyślij może Ty ...bo ja się przyznam nie mam o czym pisać...wkońcu skromny czowiek jestem... :oops:, ale jak tylko cos mi wpadnie do głowy ... to wysle, swoja drogą to bardzo dobry pomysł...ktoś z "naszych " już to zrobił, ale nie kojarze kto? :?:
życie jak droga, kiedyś się kończy...

Awatar użytkownika
bartosz

Postautor: bartosz » poniedziałek, 23 lis 2009, 16:30

serek pisze:Jak najbardziej Bogusławie , myśle że za Twoim przykładem pójdzie reszta , wiec na dobry początek wyślij może Ty ...bo ja się przyznam nie mam o czym pisać...wkońcu skromny czowiek jestem... :oops:, ale jak tylko cos mi wpadnie do głowy ... to wysle, swoja drogą to bardzo dobry pomysł...ktoś z "naszych " już to zrobił, ale nie kojarze kto? :?:

Tak się składa że wysłaliśmy pierwszy artykuł nt remontu niewiadówki Marka (chyba czerwcowy PC) a teraz przygotowujemy kolejny...

Awatar użytkownika
rafał
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: rafał » poniedziałek, 23 lis 2009, 18:18

No to już coś więcej wiem znak sobie zarezerwuję (wg przepisów) 3 miesiące przed imprezą i coś będzie się działo . Przytaszczy się radio ,duży zasilacz ,antenę i sami zobaczycie .Zresztą na znaki okolicznościowe jest dość duże wzięcie także spodziewam się kolejki w eterze .Może też przy okazji któryś radioamator nas przy tym odwiedzi i ... może zarazi się karawaningiem ?
Szanuj szefa swego możesz mieć gorszego (uwaga mi się nie sprawdzło teraz mam dobrego szefa !!!!!! ) . Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk a rośnie popyt na święty spokój . Jak się nie ma co się lubi to się z........a żeby to mieć .

gimof
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Postautor: gimof » poniedziałek, 23 lis 2009, 18:28

Rafciu chętnie przytargam swój sprzęt zobacze jak daje sobie rade na ładnie wystrojonej antenie :lol:

Jak będą konkrety proszę o info. Chętnie się przyłącze jeżeli potrzebna była by jakaś pomoc przy organizacji czy cuś. :D
C5 ;)

Awatar użytkownika
rafał
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: rafał » poniedziałek, 23 lis 2009, 18:58

Co do organizacji najważniejsze załatwienie znaku , klamota wezmę kenwooda ts 450s dipol z kabla pkl (parę razy już był w użyciu) zasilacz 35a i albo zasilacz buforowy albo agregat ,mnie to barabanu bo oba ważą tyle samo.Praca tylko na falach krótkich bo stamtąd na ukf nie poszalejemy a wiąże się to z wzięciem 2 radia.Radio weź wytestujemy i będzie w razie czego .
Szanuj szefa swego możesz mieć gorszego (uwaga mi się nie sprawdzło teraz mam dobrego szefa !!!!!! ) . Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk a rośnie popyt na święty spokój . Jak się nie ma co się lubi to się z........a żeby to mieć .

Awatar użytkownika
Paczek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: Paczek » poniedziałek, 23 lis 2009, 19:08

OJ - będzie się działo !!!!! :thumbup:

Awatar użytkownika
rafał
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: rafał » poniedziałek, 23 lis 2009, 19:31

No i o to chodzi skorzysta na tym fanklub bo promowanie naszego hobby może być takie nietypowe.A każda metoda dobra .A może będzie odwrotnie , ktoś się może zarazi krótkofalarstwem? Kto wie . Ważne abyśmy dotrwali do zlotu bo... wypadki chodzą po ludziach...

Rysiaczek

Postautor: Rysiaczek » poniedziałek, 23 lis 2009, 19:51

Kotek ! Nie mam póki co pomysłu , ale tez nie chcę ingerować w pomysł Paczka. Paczku Ty sprawdź , czy w tych dniach nie ma zlotu klubu łódzkiego . Zajmują wtedy cały kemping? Jest jeszcze dużo czasu . Póki co ustawiam sie na Sławę ! Z ciekawostek mogę powiedzieć że dorwałem sklep w Poznaniu ze zwariowanymi czapkami ! Reszta to tajemnica ! :lol:

Awatar użytkownika
kotek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: kotek » poniedziałek, 23 lis 2009, 20:01

Paczek, od czasu do czasu sprawdzaj stronę http://www.lkcc-caravaning.pl/kalendarium.html, ale oni z zasady rezerwują Borki na początek maja.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN

gimof
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Postautor: gimof » poniedziałek, 23 lis 2009, 20:05

Poznaniu? czapki? Coś więcej proszę :D
C5 ;)

Awatar użytkownika
b.b tulipan
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: b.b tulipan » poniedziałek, 23 lis 2009, 20:10

kotek pisze:Paczek, od czasu do czasu sprawdzaj stronę http://www.lkcc-caravaning.pl/kalendarium.html, ale oni z zasady rezerwują Borki na początek maja.

No i świetnie bo przesuniemy termin na inny tydzień. Drugi tydzień mam też zajęty, komunia, to wreszcie kiedy się z Wami zbiorę do kupy?????????????

ps. Bierzmy przykład z Rysiaczka i nie odstawajmy od niego na chwilę.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4

Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”