Na poprawę humoru :)
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Na poprawę humoru :)
I to jest prawda. Jak przymrozi to do ciężarowki pakuję przedłużacz i opalarkę. Już raz podgrzewałem przewody wysokiego ciśnienia, filtr paliwa i okolice wtrysków; silnik po takim zabiegu pali aż miło. Oczywiście do tego jeszcze kable rozruchowe 8 metrów z odzysku po spawarce na których mogę F16 odpalić 

N126n
Remont eNki
Remont eNki
A ja się przejmuję że fałwej t4 z 96r po tygodniowym staniu w zimie odpala za 2 obrotem...I już kapitalke chciałem robić
Dokąd ta motoryzacja zmierza?
Mały off...
2010r, pierwszy właściciel, nie bite, nie topione A4

Dokąd ta motoryzacja zmierza?

Mały off...
2010r, pierwszy właściciel, nie bite, nie topione A4

dzin1975 pisze:A ja się przejmuję że fałwej t4 z 96r po tygodniowym staniu w zimie odpala za 2 obrotem...I już kapitalke chciałem robić![]()
Dokąd ta motoryzacja zmierza?![]()
Mały off...
2010r, pierwszy właściciel, nie bite, nie topione A4![]()
IMG_20200115_153736_2.jpg
Mój kant 85', drugi właściciel, nie bity (chyba) i nie topiony wygląda lepiej...

Golf 4 z 99', bity w przód wyglądał jak nowy od spodu mając 19 lat na karku jak go sprzedawałem. Coś mi tu śmierdzi...
Ale jak się napatrzę na "patenty" u siebie na fabryce to mogę pewne rzeczy sobie wytłumaczyć.
Jak ma nie śmierdzieć, jak cały spód plastikiem obłożony, a obok wydech. Ciepło plus woda...Ja w każdym razie jestem w szoku. Bo że mazda 6 2015r tak wyglądała to jeszcze chyba rozumiem. Ale sraudi? Tak czy siak moja a6 96r ma dożywocie. No chyba że mnie ekoterroryści mołotowem obrzucą pewnego dnia 

- dankm
- Fanklubowicz
Re: RE: Re: Na poprawę humoru :)
Nie damy się [emoji6]dzin1975 pisze:Jak ma nie śmierdzieć, jak cały spód plastikiem obłożony, a obok wydech. Ciepło plus woda...Ja w każdym razie jestem w szoku. Bo że mazda 6 2015r tak wyglądała to jeszcze chyba rozumiem. Ale sraudi? Tak czy siak moja a6 96r ma dożywocie. No chyba że mnie ekoterroryści mołotowem obrzucą pewnego dnia
Francuskie 120KM w ropie
Niemiecko-amerykańskie 115KM w ropie
Polsko-chińskie 3,5KM w benzynie
n126E
"E" tylko w dowodzie układ "D"
2018
1500km 38 nocy
2019
1800km 20 nocy
Niemiecko-amerykańskie 115KM w ropie
Polsko-chińskie 3,5KM w benzynie

n126E
"E" tylko w dowodzie układ "D"
2018
1500km 38 nocy
2019
1800km 20 nocy
Żukswagen
OCZY
Team
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93

Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
- misha22
- Przyjaciel
Murano pisze:dzin1975 pisze:A ja się przejmuję że fałwej t4 z 96r po tygodniowym staniu w zimie odpala za 2 obrotem...I już kapitalke chciałem robić![]()
Dokąd ta motoryzacja zmierza?![]()
Mały off...
2010r, pierwszy właściciel, nie bite, nie topione A4![]()
IMG_20200115_153736_2.jpg
Mój kant 85', drugi właściciel, nie bity (chyba) i nie topiony wygląda lepiej...![]()
Golf 4 z 99', bity w przód wyglądał jak nowy od spodu mając 19 lat na karku jak go sprzedawałem. Coś mi tu śmierdzi...
Ale jak się napatrzę na "patenty" u siebie na fabryce to mogę pewne rzeczy sobie wytłumaczyć.
Nudzę sie pod warsztatem, chodzę, oglądam. Kopłem se w jakiś wachacz, odwrócił sie drugą stroną: patrzę a tu jednej strony dosłownie nie ma!
Pytam:
- Z czego to?
Aaa.. audi 2010.
De Reu 1968, prawie jak zapiekanka
601 Limuzyna
1.9 SDI caddyilac
601 Limuzyna
1.9 SDI caddyilac
- Tata Kazika
- Fanklubowicz
Minionki w piątek 

- krzysztof_cw
- Moderator
- Kontaktowanie:
Ciekawe co brał ten, który je wymyśliłTata Kazika pisze:Minionki w piątek

Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK 

krzysztof_cw pisze:Ciekawe co brał ten, który je wymyśliłTata Kazika pisze:Minionki w piątek
To samo

misha22 pisze:...
- Z czego to?
Aaa.. audi 2010.
No patrz Pan jakie to amelinium teraz liche robio...

- Tata Kazika
- Fanklubowicz
- misha22
- Przyjaciel
Murano pisze:misha22 pisze:...
- Z czego to?
Aaa.. audi 2010.
No patrz Pan jakie to amelinium teraz liche robio...
Sprostowanie: to była belka z/pod silnikiem

Ale jak sie jeździ Trabantem /w którym nie ma tego elementu/ to każdemu może się pomylić...
De Reu 1968, prawie jak zapiekanka
601 Limuzyna
1.9 SDI caddyilac
601 Limuzyna
1.9 SDI caddyilac
No to jeszcze w temacie Audi. Dzisiaj parkuję pod firmą a tam stoi takie:
Modelu nie znam bo dla mnie one wszystkie wyglądają jednakowo.

Modelu nie znam bo dla mnie one wszystkie wyglądają jednakowo.