Oj robi robotę! My też jesteśmy bardzo zadowoleni.Florida_blue pisze:mogliśmy się przekonać jaka robotę robi producent z Łodzi przedsionek jest naprawdę fajny i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Umarł król, niech żyje królEnka :)
Re: Umarł król, niech żyje królEnka :)
OCZY
Team
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
-
dzin1975
A ja nie bardzo, bo trzeba rozkładaćoko pisze:Oj robi robotę! My też jesteśmy bardzo zadowoleni.Florida_blue pisze:mogliśmy się przekonać jaka robotę robi producent z Łodzi przedsionek jest naprawdę fajny i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Przemek zrób dobry opis montażu, metod na ominięcie "szykan" producenta i użytych materiałów.
Mam ten sam model do wieloryba więc chętnie skorzystam gdy przyjdzie czas.
Ja będę miał kratki Dometica ale obie ls200 bez komina. Komin fabrycznie był dodatkowo obok kratki wentylacyjnej i tak zostanie. To chyba najrozsądniejsze rozwiązanie.
Mam ten sam model do wieloryba więc chętnie skorzystam gdy przyjdzie czas.
Ja będę miał kratki Dometica ale obie ls200 bez komina. Komin fabrycznie był dodatkowo obok kratki wentylacyjnej i tak zostanie. To chyba najrozsądniejsze rozwiązanie.
-
Samoogon
Dziś zacząłem urlopik który potrwa do końca roku, zatem, jak już minie świąteczna zawierucha, a pogoda nadal będzie sprzyjać, mam w planach trochę może podziałać z instalacją. Za to dzisiaj w końcu zarejestrowałem przyczepę, ponad pół roku mi to zajęło
Chciałem wyprostować vin bo mimo nowego dowodu jest krótki, zajechałem więc do diagnosty, no i zaczęły się kłopoty, norma...
Rozpoczął od wynużeń na temat braku masy własnej, bo w rubrykach było tylko dmc, potem mądrości po co chce zmieniać, że trzeba na wagę najpierw jechać, że ze zdjęcia to mi tego vinu nie przepisze, trzeba przyczepa przyjechać(ciekawe jak bez kół i opon
). Nie mam nerwow na to więc pożyczyłem wesołych świąt i w drogę do WK spodziewając się następnych problemów ze zbyt małą ilością danych.
Na miejscu okazało się, że Pan sobie znalazł masę własną we własnym zakresie, wpisał 610kg, dmc 720 i bez problemów zarejestrował. Rozochocony, w przypływie optymizmu zapytałem co tam trzeba żeby ten vin długi do dowodu wpisać(udając greka).
A po co? Pyta, a no bo się przecież nie zgadza dowód z dyszlem, bo za granicą, bo wczasy zepsute, aresztowania, możliwy gwałt w takim areszcie, pytam czy oglądał te programy o więzieniach za granicą... Zadziałało.
Podszedł zawołać koleżankę, podchodzi, więc mówie jej o co proszę, a ona :
A po co? Przecież tutaj wszystko jest w porządku
Dobra, mówię, nie było tematu
Tak skończyła się moja historia długiego vinu, chociaż w zasadzie masę już mam, więc mi nie będzie sapał o wagę, to może jak mi to widmo gwałtu stanie bliżej przed oczami wysupłam te 140 zł i trochę nerwów żeby to jednak załatwić.
Na razie w głowie dudni mi zdanie " po co?"
Koniec, końców jest już fanklubowa ramka i nowa blaszka
Chciałem wyprostować vin bo mimo nowego dowodu jest krótki, zajechałem więc do diagnosty, no i zaczęły się kłopoty, norma...
Rozpoczął od wynużeń na temat braku masy własnej, bo w rubrykach było tylko dmc, potem mądrości po co chce zmieniać, że trzeba na wagę najpierw jechać, że ze zdjęcia to mi tego vinu nie przepisze, trzeba przyczepa przyjechać(ciekawe jak bez kół i opon
Na miejscu okazało się, że Pan sobie znalazł masę własną we własnym zakresie, wpisał 610kg, dmc 720 i bez problemów zarejestrował. Rozochocony, w przypływie optymizmu zapytałem co tam trzeba żeby ten vin długi do dowodu wpisać(udając greka).
A po co? Pyta, a no bo się przecież nie zgadza dowód z dyszlem, bo za granicą, bo wczasy zepsute, aresztowania, możliwy gwałt w takim areszcie, pytam czy oglądał te programy o więzieniach za granicą... Zadziałało.
Podszedł zawołać koleżankę, podchodzi, więc mówie jej o co proszę, a ona :
A po co? Przecież tutaj wszystko jest w porządku
Dobra, mówię, nie było tematu
Tak skończyła się moja historia długiego vinu, chociaż w zasadzie masę już mam, więc mi nie będzie sapał o wagę, to może jak mi to widmo gwałtu stanie bliżej przed oczami wysupłam te 140 zł i trochę nerwów żeby to jednak załatwić.
Na razie w głowie dudni mi zdanie " po co?"
Koniec, końców jest już fanklubowa ramka i nowa blaszka
Mam teraz 3 niewiadówę i za każym razem stale ta sama droga w WK .... Jakie to jest chore wszystko,Przemek znam ten ból....
- Miron EZD
- Fanklubowicz

Fajne te rejestracje w Częstochowie.
Ciekawe jak ktoś ma A zamiast R,
to prawie jak numer indywidualny.
A na przykład końcówka AJ, AM, UR, też były by fajne.
Ciekawe jak ktoś ma A zamiast R,
to prawie jak numer indywidualny.
A na przykład końcówka AJ, AM, UR, też były by fajne.
-
Samoogon
Poprzednią miałem z PW, więc idzie po kolei a czy był SCZ AW? Nie wiem, nie widziałem
Kiedyś kumpel mi dokuczał że SCZ(tablice dawane w powiecie) oznacza SCZeczenii, no bo dla miastowych jest SC
Wasza z grudnia ma już RW, nasza z lipca ma RH, tylko, że u Was tablica tradycyjna, a nasza kwadratSamoogon pisze:![]()
![]()
![]()
Poprzednią miałem z PW, więc idzie po kolei a czy był SCZ AW? Nie wiem, nie widziałem
Kiedyś kumpel mi dokuczał że SCZ(tablice dawane w powiecie) oznacza SCZeczenii, no bo dla miastowych jest SC
co do SCZ, to ja usłyszałam, że to znaczy - Śląskie Centrum Zagrożenia
BMW X3 3.0d + N126e
N-250c
2019 - 6
2020 - 3
2025 - 7
N-250c
2019 - 6
2020 - 3
2025 - 7
-
Samoogon
Pierwszy wyjazd za pasem to trzeba było ogarnąć kółka. Opony ktoś były dostały guzów i buł, o czym dowiedzieliśmy się np z Facebooka 
Trochę dziwnie, widzisz swoje zdjęcia na grupie niewiele z dopiskiem chyba koło wami się urywa
Szrot jest już na swoim miejscu czyli na PSZOKu.
Udało się upolować Uniroyale Rainexpert 165x80 r13.
Felunek troszkę odświeżyłem i wygląda to jakoś tak:
Tutaj już na przyczepie, wymieniłem też smar i skasowałem luzy na łożyskach, trochę się jednak w zeszłym roku przejechało.
Z jednego koła cały sezon uchodziło mi powietrze, myślałem, że to te lipne gumy, ale jedna felga była dość mocno skrzywiona. Zobaczymy, mam nadzieję że to nie od tego bo jak tak to trzeba będzie znów zdejmować.
Jutro otwieramy sezon, jupiii
Trochę dziwnie, widzisz swoje zdjęcia na grupie niewiele z dopiskiem chyba koło wami się urywa
Szrot jest już na swoim miejscu czyli na PSZOKu.
Udało się upolować Uniroyale Rainexpert 165x80 r13.
Felunek troszkę odświeżyłem i wygląda to jakoś tak:
Tutaj już na przyczepie, wymieniłem też smar i skasowałem luzy na łożyskach, trochę się jednak w zeszłym roku przejechało.
Z jednego koła cały sezon uchodziło mi powietrze, myślałem, że to te lipne gumy, ale jedna felga była dość mocno skrzywiona. Zobaczymy, mam nadzieję że to nie od tego bo jak tak to trzeba będzie znów zdejmować.
Jutro otwieramy sezon, jupiii
Fajnie maszSamoogon pisze:Jutro otwieramy sezon, jupiii
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Ładne gumy, słuszny rozmiar 
-
Samoogon
Co fajnie, przecież razem otwieramyreflexes pisze:Fajnie maszSamoogon pisze:Jutro OTWIERAMY sezon, jupiii
A jak, szukałem, szperałem, jednak cena zabijała, aż trafiłem promocjęRAFALSKI pisze:Ładne gumy, słuszny rozmiar
Już jestem zadowolony, a tylko budę pchałem
AAAA i zapomniałem się pochwalić że wczoraj odebrałem dowód twardy, czekał od początku stycznia
Przecież wiem, nabijam sobie postySamoogon pisze: Co fajnie, przecież razem otwieramy
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
He he a później się dziwisz, że masz ich najwięcej
Przy Waszym wyposażeniu i jego masie mogłeś spokojnie pójść w indeks C, opisywałem zalety.Samoogon pisze:Już jestem zadowolony, a tylko budę pchałem