Sporo roboty i pieniędzy to musiało kosztować
Wygląda jak fabryczna
Albo robota na zamówienie w specjalistycznej firmie
Ciekawe jak wygląda wnętrze

Na to wygląda, że byliśmy w tym samym terminiepopiolekpolska pisze:Ja ją widziałem w Jantarze na początku miesiąca. Ładnie wykonana robota i ten bagażnik na rowery.
Made in PolandMurano pisze: ...Pytanie do tych co widzieli na żywo... To na polskich blachach było?
Niedługo będą legendy jak z "Czarną Wołgą i diabłem"popiolekpolska pisze:Rejestracja SBI lub SBL. Zamieniłem z właścicielem jedno zdanie jak się rozkładał i miałem podejść póżniej i porobić fotki i popytać co i jak, ale nie zdążyłem bo się zebrali. Szyby płaskie wszystkie, boczne podwójne, tylną ściana jest bardziej wyprostowana.

Dlaczego zmarnowane? Fakt, wygląda trochę dziwnie. Ale służy, chyba...TomekN126N pisze:Dwie skorupy zmarnowane ;-(

Ja tu nie widzę żadnego zmarnowania. Ile jest zapiekanek bez "papierów" które kończą w krzakach jako składziki czy inne cieciówki? A tu jest to nawet ciekawie ulepione i dostaje drugie życie.TomekN126N pisze:Dwie skorupy zmarnowane ;-(

Wczoraj oglądałem ją na żywo. Wszedłem, obszedłem, pomacałem
No niestety nie. Więcej jak 3,500,- bym za nią nie dał. Remont jak dla mnie zrobiony po najmniejszej linii oporu i dość niechlujnie. Listwy aluminiowe nie były zdejmowane, podobnie jak okienne i pozostała "galanteria" typu rączki, wentylacje, itp. To wszystko nie ruszane od nowości. Przednia szyba pęknięta pionowo na odcinku połowy wysokości, wszystkie uszczelki okien stare i skamieniałe. Co ciekawe gość pakował do nich nowe kliny i się dziwił, że ciężko wchodząTomekN126N pisze:Ale fajna jest