Romlas pisze:IMG_20170620_182637.jpg
Zagęszczać ruchy i wpadać, kolacja się robi
Jak tam pogoda wygląda
Romlas pisze:IMG_20170620_182637.jpg
stachu_gda pisze:Romlas pisze:IMG_20170620_182637.jpg
Nie kuś bo przyjadę
stachu_gda pisze:zolty pisze:Przepraszam że z innej beczki ,czy ktoś będzie niewiadówką i starym kultowym autem czy wszyscy nowszymi ? świeży jestem i nieśmiały.
Będą i starsze, kultowe, i współczesne. Niektórzy z nas traktują niewiadówki czysto użytkowo, a niektórzy jako klasyki. Każdy jest mile widziany, i każde nietypowe auto też
PS Czy ja dobrze kojarzę, że Ty swoją niewiadkę na sprzedaż wystawiłeś?
Murano pisze:A ja w zamian mega zazdrości dla tych którzy wg "Misia" przyjadą wcześniej gdyż nie mają co robić...Informuje, że zostajemy za to do środy/czwartku. A co!!!
Murano pisze:zolty pisze:Przepraszam że z innej beczki ,czy ktoś będzie niewiadówką i starym kultowym autem czy wszyscy nowszymi ? świeży jestem i nieśmiały.
Zrób jak uważasz.
Ja niestety z racji tego, że pojade w środku dnia i będzie mi zależało na komforcie dzieciaków oraz szybkim dostaniu się na najlepsze wydarzenie w całym kosmocie pojadę "dupowozem" a 125p grzecznie będzie czekać na swoją kolej za miesiąc.
Ale parę osób chętnie zawiesi oko na czymś normalnym a nie kupie plastiku. Ja pierwszy...
Romlas pisze:Nie wiem ile jest stopni ale tak to wygląda
Mazdammm pisze:Pytanko jakies zamki dmuchane dla dzieci będą....
zolty pisze:Mazdammm pisze:Pytanko jakies zamki dmuchane dla dzieci będą....
NAPEWNO PIASKI DMUCHANE BĘDĄ NO I BABKI , ZAMKI,ITC Z PIASKU DMUCHANE BĘDĄ.A CZY ZAMKI DMUCHANE BĘDĄ SAM JESTEM CIEKAW?BĘDĄ??????????
Mazdammm pisze:zolty pisze:Mazdammm pisze:Pytanko jakies zamki dmuchane dla dzieci będą....
NAPEWNO PIASKI DMUCHANE BĘDĄ NO I BABKI , ZAMKI,ITC Z PIASKU DMUCHANE BĘDĄ.A CZY ZAMKI DMUCHANE BĘDĄ SAM JESTEM CIEKAW?BĘDĄ??????????
A to jakies dodatkowe atrakcje od właściciela ośrodka
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości