"Przyczepy Niewiadów to nie stan posiadania, to stan umysłu. Bo jak inaczej wytłumaczyć, że jak człowiek wjeżdża na pole kempingowe i widzi zachodnie przyczepy za kupę kasy, luksusowe i nie czuje, że czas na zmiany". Marek
dzin1975 pisze:No imienniku,zajefajnie.Mam plana,jak już nas dopadną trudy życia,i będziemy biegać o balkonikach to otworzymy muzeum...A co!!! Tylko dobrze by było jakąś starą stodołę kupić....
A myślisz, że Fiat i cała reszta gdzie teraz jest....
Oprócz Fiata i Niewiadówki stoją tam jeszcze teścia 2 busy, Ursus C360, koparka do ziemniakow oraz 3 konne bryczki
A to dopiero poziom "0"... Stodoła ma 12 metrów wysokości
Murano pisze:Oprócz Fiata i Niewiadówki stoją tam jeszcze teścia 2 busy, Ursus C360, koparka do ziemniakow oraz 3 konne bryczki
A to dopiero poziom "0"... Stodoła ma 12 metrów wysokości
E,to damy rade.Teraz tylko jeszcze więcej rupieci...no i cierpliwości ze strony teścia
A ja dostałem kolejny konkretny gadżet z epoki PRL-u ....Przyznać się kto miał takiego sprzęta i wie do czego służyła ta mała krateczka z prawej strony
Ja tak sobie myślę żeby mieć w mojej chociaż kilka menzurek albo czegoś z klimatu laboratorium, żeby nawiązać do pochodzenia.. nie wiem jak to ugryźć. Ale jak można zdobyć pół apteki to i chyba klamoty z laboratorium by się znalazły.