Tomuś ale ja w inną stronę jadę, a wędki podwodne w budzie leżakują już od środyTomekN126N pisze:Reflexiu, zalew w Radkowie jest, tylko już rozmarzł, weź normalne wędki - podwodne![]()
![]()
![]()

Tomuś ale ja w inną stronę jadę, a wędki podwodne w budzie leżakują już od środyTomekN126N pisze:Reflexiu, zalew w Radkowie jest, tylko już rozmarzł, weź normalne wędki - podwodne![]()
![]()
![]()
TomekN126N pisze:Konrad, luzuj się, jak coś, to popchniemy. Zostaw letnie i nie wzywaj zimy hehe.
reflexes pisze:Kulig na majówce to byłaby atrakcja![]()
![]()
Nacia pisze:Ja zaklinam zimę i biorę bikini, okulary przeciw słoneczne, olejek do opalaniaa co trza tę zimę przegonić
Murano pisze:A jak mnie bardzo będzie nosić to zrobię wszystkim pobudkę o 3:00
Murano pisze:Miałem na myśli pobudkę domowników...
Nacia pisze:reflexes pisze:Kulig na majówce to byłaby atrakcja![]()
![]()
Wszystko zniosę nawet kulig ale nie o tej porzew maju
![]()
![]()
![]()
Ja zaklinam zimę i biorę bikini, okulary przeciwsłoneczne, olejek do opalaniaa co trza tę zimę przegonić
Jeszcze tylko jedna nocka w domu i jutro jesteśmy z Wami
TomekN126N pisze:Maj będzie super, u mnie pada śnieg, w górach Opawskich śnieg, prognoza dla Radkowa na najbliższe dni, to zachmurzenie i temp. 12-18st w dzień, a w nocy 1 st w sobotę, potem 6-8st.
Murano pisze:Dizzy...Super!!!:-):-)
Zauważ tylko ze ci ludzie na zdjęciach są uśmiechnięci...
U nas też tak będzie!
Będzie grill, wspólny stół biesiadny, kociołek z ogniska i grochówka z ognia w trójnogu.
Miało być i BĘDZIE!
ruciak76 pisze:U nas plany są by wyjechać właśnie w piątek wieczorem, ale mamy do pokonania prawie 400km, więc dobrze będzie jak dotrzemy przed północą.
Może niech każdy wpisze planowaną godzinę i datę dojazdu, to może uda się złapać kogoś po trasie![]()
My planujemy:A2 -> A1 -> S8 ->A8 -> DK8 -> DW381 ->DW386 ->DW387 -> Radków
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości