Pewnie go obce siły tam zdesantowały.

misha22 pisze: Magda zrobi wizję lokalna domków /ma blisko na ulubione kapielisko na wyspie/ -jake jest hasło dla gospodarza obiektu - żeby domek był w dobrej odległości od Zlotu?
Wariant drugi to taki ze zdecydujemy się na zwiedzanie północnej czesci PL i wtedy zajazd nąstapi przyczepą...
stachu_gda pisze:misha22 pisze: Magda zrobi wizję lokalna domków /ma blisko na ulubione kapielisko na wyspie/ -jake jest hasło dla gospodarza obiektu - żeby domek był w dobrej odległości od Zlotu?
Wariant drugi to taki ze zdecydujemy się na zwiedzanie północnej czesci PL i wtedy zajazd nąstapi przyczepą...
Z mojej strony powiem, że domki te nowe pachną nowością, są moim zdaniem bardzo przyzwoite. Na razie hasła celowo nie dawałem, żeby pan nie zapomniał. Po prostu rezerwuj mówiąc, że na zlot niewiadówkowiczów w I weekend wakacji i dajcie proszę znać że zarezerwowaliście i jaki (do mnie na PW), bo w maju będziemy z panem gospodarzem grodzić teren dla nas, więc wtedy o domkach będzie trzeba pamiętać.
dzin1975 pisze:stachu_gda pisze:misha22 pisze: Magda zrobi wizję lokalna domków /ma blisko na ulubione kapielisko na wyspie/ -jake jest hasło dla gospodarza obiektu - żeby domek był w dobrej odległości od Zlotu?
Z mojej strony powiem, że domki te nowe pachną nowością, są moim zdaniem bardzo przyzwoite. Na razie hasła celowo nie dawałem, żeby pan nie zapomniał. Po prostu rezerwuj mówiąc, że na zlot niewiadówkowiczów w I weekend wakacji i dajcie proszę znać że zarezerwowaliście i jaki (do mnie na PW), bo w maju będziemy z panem gospodarzem grodzić teren dla nas, więc wtedy o domkach będzie trzeba pamiętać.
Jak teren będzie ogrodzony,to może nie będą potrzebne opaski
stachu_gda pisze:Nie traktuj stwierdzenie o grodzeniu dosłownie, zresztą w stanie innej świadomości uskrzydlony człowiek może wiele
reflexes pisze:Profilaktyki nigdy dość
grzesiek0 pisze:stachu_gda pisze:Nie traktuj stwierdzenie o grodzeniu dosłownie, zresztą w stanie innej świadomości uskrzydlony człowiek może wielereflexes pisze:Profilaktyki nigdy dość
Dla tych za bardzo uskrzydlonych proponuję takie coś:
http://allegro.pl/pastuch-elektryczny-na-dziki-przeciw-dzikom-zestaw-i5122797876.html
Ewentualnie trochę tańsze rozwiązanie, ale niektórzy mogą się obrazić![]()
:
http://allegro.pl/zestaw-pastuch-elektryczny-dla-krow-bydla-paliki-i5203139762.html
Zawsze może się przydać na kolejne spotkania![]()
dzin1975 pisze:mogę robić za pastucha
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości