Kusisz....Andrzej132 pisze:Ale będę miał tez niespodziankę. Taka jesienno-zimowa dłubanina. Za parę tygodni dam fotki "stanu surowego".
I trzymasz w niepewności...

Kusisz....Andrzej132 pisze:Ale będę miał tez niespodziankę. Taka jesienno-zimowa dłubanina. Za parę tygodni dam fotki "stanu surowego".
Witajcie problemy z otwieraniem bagaźnikadworek pisze:Koniec problemów z transportem rowerów

No właśnie wczoraj zapomniałem oglądnąć. Bardzo fajny bagażnik. Twój ford zaczyna wyglądać, jak camper, niedługo chyba sprzedasz przyczepę hehedworek » ndz, 29 maja 2016, 15:09
Koniec problemów z transportem rowerów
Klamry nie dotykają szyby, zapierają się o metalową ramę klapy pod szybą.ruciak76 pisze:A czy to mocowanie pasa za szybę nie uszkodzi jej???

No i świetnie, box jest, bagażnik jest, a jeszcze cepkę można doczepić, super sprawaŻadnego kampera z tego nie będzie![]()
Jak wiesz Tomku, nie chcę już dociążać przyczepki, nie chcę również rezygnować z boksu dachowego stąd bagażnik na klapę
Nacisk reguluję sposobem ładowania przyczepy. Z rowerami zapas z przodu a bez rowerów koło jedzie w koszu pod przyczepąnaal pisze:Ja bym sobie I tak na to nie pozwolił. Nacisk na hak mam taki że jedną ręką dyszel podnoszę. Zdecydowanie zrobię przeciwwagę I tandem poleci na dyszel.