Michał jeszcze ja, jeszcze ja.Paczek pisze:No to ile może być załóg ?
Wszystkie się tam pomieszczą.?
Może się w końcu uda posiedzieć z Wami. Tak na 45% moja załoga jest chętna, zależy to od obowiązków służbowych.

Michał jeszcze ja, jeszcze ja.Paczek pisze:No to ile może być załóg ?
Wszystkie się tam pomieszczą.?
Byłoby SUPER .b.b tulipan pisze:...
Michał jeszcze ja, jeszcze ja.![]()
Może się w końcu uda posiedzieć z Wami....

A może i dłużej.Paczek pisze:Byłoby SUPER .b.b tulipan pisze:...
Michał jeszcze ja, jeszcze ja.![]()
Może się w końcu uda posiedzieć z Wami....
Nie widzieliśmy się tak długo , zę hohoho.
My przyjedziemy bez Niewiadki więc jestesmy zainteresowani pokoikiem dla dwoch osóbkooba pisze:Ktoś pytał o pokoje, ale nie pamiętam kto.
Rozmawiałem dzisiaj na ten temat z kierownikiem i ustaliliśmy, że jak będzie wiadomo ile jest chętnych to będziemy coś negocjować.
W związku z powyższym proszę o zgłoszenia kto chciałby przyjechać z noclegiem w pokoju. Czas na zgłoszenia jest do 20.08.2016.
No ale, że jak to? Czemu bez niewiadki?leo62 pisze:My przyjedziemy bez Niewiadki więc jestesmy zainteresowani pokoikiem dla dwoch osóbkooba pisze:Ktoś pytał o pokoje, ale nie pamiętam kto.
Rozmawiałem dzisiaj na ten temat z kierownikiem i ustaliliśmy, że jak będzie wiadomo ile jest chętnych to będziemy coś negocjować.
W związku z powyższym proszę o zgłoszenia kto chciałby przyjechać z noclegiem w pokoju. Czas na zgłoszenia jest do 20.08.2016.
Kubuś Niewiadka stacjonuje daleko to dla nas dodatkowe 400 km czyli w sumie prawie 700kooba pisze:No ale, że jak to? Czemu bez niewiadki?leo62 pisze:My przyjedziemy bez Niewiadki więc jestesmy zainteresowani pokoikiem dla dwoch osóbkooba pisze:Ktoś pytał o pokoje, ale nie pamiętam kto.
Tylko nie mów, że daleko...
Michal jak dasz rade przyciagnac dwie to czemu niePaczek pisze:Mogę pożyczyć.
Mam zapasową.
A nie po drodze Wam przez Opoczno ?leo62 pisze:Michal jak dasz rade przyciagnac dwie to czemu niePaczek pisze:Mogę pożyczyć.
Mam zapasową.![]()
![]()
![]()

Karol - sprzedałeś Niewiadkę?Karolus pisze:No i ja też ciekawy pokoi jestem bo towarowka mogę co najwyżej namiot przywieźć. ...