Pozdrawiam :
Mr. Makarena
Paczek pisze:W sumie to masz racje
Z tym , że o dobrych i ładnych kempingach " się piszę " a o tych złych milczy , no bo ..... koledzy klubowi bardzo chwalili pewien kemping w Rowach . Byłem tam i ja i ..... dla mnie tandeta i kicz. Ale nie chcę obrażać kolegów więc ..... w tym temacie milczę.
stico80 pisze:Skoro jest tak słodko to i ja coś napiszę, nie wiem za bardzo co więc na widelec wezmę kemping który sam wybrałem na Majówkę czyli Riviera nad jeziorem Krasne.
.
alia2002 pisze:Popieram opinię stico80 w 100 % , brak zmian i reform na tym kempingu od lat , w sezonie jakieś kadzieże ,dużo pijanych obywateli tzw.turystów sobotnio-niedzielnych, brak jakiejkolwiek ochrony.Ale teren piękny.
NO i to jest chyba największy problem !!!!
Resztę można jakość znieś lub okupić niską ceną.
Ale z rodziną, z dziećmi i w oko w oko z grupką pijanych kiboli , którzy akurat zalewają smutek po przegranej ich klubu ( nawet nie wiemy jakiego , gdyby zapytali )
To tylko wydumana historyjka , ale ...... raczej sami byśmy tam nie przyjechali . W grupie było OK
alia2002 pisze:Popieram opinię stico80 w 100 % , brak zmian i reform na tym kempingu od lat , w sezonie jakieś kadzieże ,dużo pijanych obywateli tzw.turystów sobotnio-niedzielnych, brak jakiejkolwiek ochrony.Ale teren piękny.
alia2002 pisze:Co do " ryzyka zawodowego" fakt z ubiegłych wakacji na Rivierze - trzech turystów sobotnio- niedzelnych
zajmuje prywatne leżaki przy przyczepie ze stwierdzeniem , cytuję - teraz k...wa my tu się opalamy , zaczyna się szrpanina , kobieta (żona własciciela przyczepy) piszczy , dzieci płaczą , interwencja u kierownika nie wnosi nic. Na deser stwierdzenie turystów , cytuje - i tak cię h..u w nocy spalimy . To dopiero wypoczynek .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości