generalnie to BARDZO polecam wyprawe do Szwecji. podczas 2 tyg. spotkalismy tylko 3 polskie autka (KR, KT, GWE). rejony sa piekne, drogi wysmienite, tylko (nawet jak dla mnie) tylu pierdolowatych kierowcow... tzn. 99.9%

- możesz opisać kilka zaznaczając że ten był lepszy a ten gorszy - pod jakimś względęm - nie wszystkie opisywane miejsca urlopowe są zawsze najlepsze - czasem warto coś skrytykować po to by ostrzec innych przed danym miejscemwedrowniczek pisze:tak, wypelnie wszystko, choc pewnie tylko dla jednego, tego 'naj' wg.mnie
wojtas55 pisze:Mam pytanie. Czy w Szwecji można parkować na terenach prywatnych? Słyszałem coś o zasadzie jednej nocy, że nawet bez jakichkolwiek pytań można się rozgościć. Jak to wygląda w praktyce?
ten wpis Michał wykracza poza moją wiedzę więc pozostawię link do Wikipedii jako ostateczną odpowiedź.misha22 pisze:To kraj w którym Romowie są/byli nieznani.
A przepisy dotyczące biwakowania (południe europy) były pisane właśnie pod mieszkańców Rzymu/Roma
jacek45 pisze:Witam!
W najnowszym numerze PC jest artykuł - relacja pod tytułem Szwecja - idealny przepis..... gdzie jest sporo na temat podróżowania po Szwecji.
Polecam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość